Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.10.)

piatok, 16. október 2015 09:41 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Luka Modrić má po reprezentačných zápasoch problémy so stehenným svalom a podľa prvých odhadov bude chýbať tri týždne. Viere Madridčanov v to, že stihne zápas Ligy majstrov proti PSG, padá. (Marca)

REAL MADRID: Problémy s ramenom donútili Sergia Ramosa vynechať reprezentačný zraz, ale Realu by už dlho chýbať nemal. Včera si so spoluhráčmi zatrénoval a už čoskoro bude fit. (Goal)

REAL MADRID: Brazílsky tím Ponte Preta má vo svojich radoch talentovaného 16-ročného záložníka Leandrinha. Ten by sa mohol v krátkom čase sťahovať do Španielska. Záujem Realu Madrid pravdepodobne dostane prednosť pred Hamburgom. (Transfermarkt)

REAL MADRID: Zimné prestupové obdobie chce Rafael Benítez využiť na kúpu krajného obrancu. Za Marcela totiž jeho tím momentálne nemá adekvátnu náhradu, a to je nevyhovujúci stav. (Express)

BARCELONA: Až pred arbitrážny súd v Lausanne doviedli Katalánci situáciu okolo Ardu Turana. Pre zákaz registrovania hráčov nemôžu Turka stavať, ale vážne zranenie kolena Rafinhu umožňuje zapísanie „náhradného“ hráča, čo by Barça chcela využiť. (Guardian)

SEVILLA: Do nemilosti trénera Interu Miláno upadol 29-ročný obranca Yuto Nagatomo. Situáciu možno využijú Los Rojiblancos, ktorí v januári zahája rokovania. (Fichajes)

VILLARREAL: Stretnutie so Celtou Vigo je na pláne už zajtra a v útoku to vôbec nevyzerá ružovo. Adrián, Leo Baptistão ani Bakambu nie sú stopercentne fit. K dispozícii je akurát Roberto Soldado. (LigaBBVA.com)

BILBAO: Skúsený záložník Mikel Rico nepomôže Levom v zápase s Deportivom a lekári určia, ako dlho bude absentovať. Má totiž zlomený prst na nohe a včera netrénoval. (todomercadoweb)

CELTA VIGO: Tretí tím La Ligy má jasne určené priority a tou najvyššou je podpis novej zmluvy s útočníkom Nolitom. Jeho výkony vzbudili záujem viacerých väčších mužstiev. (Sportsmole)

BETIS: Na ďalšie tri alebo štyri roky predĺži spoluprácu záložník Dani Ceballos. 19-ročný Španiel hráva celkom stabilne, a tak je tomuto kroku naklonený aj napriek záujmu viacerých klubov. (Goal)