Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.10.)

sobota, 17. október 2015 10:10 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Ruský krídelník Denis Čeryšev sa nezmestil na súpisku pre zápas s Levante, čoho dôvodom má byť menšie zranenie. Duel sa hrá o 16:00. (Marca)

REAL MADRID:Isco je pomerne často spájaný s Premier League a rozhodujúci moment má prísť počas zimy. Veci chce do úspešného konca dotiahnuť Arsenal Londýn. (Mirror)

BARCELONA: Neisté miesto v zostave PSG privedie obrancu Marquinhosa k prestupu. Agenta, údajne, poveril hľadaním nového pôsobiska, ktorým by sa mohla stať Barça. (mundodeportivo)

BARCELONA: La Masia sa má rozšíriť do Afriky, konkrétne do Rwandy. Projekt bude katalánsky klub stáť 10 miliónov dolárov, budovanie bude trvať 2 mesiace. Vďaka tomu by časom mali prúdiť talentovaní hráči z Afriky. (AllAfrica.com)

BARCELONA & BILBAO: Stopér Aymeric Laporte je lanárený Manchestrom United aj Barcelonou. Prednosť zrejme dostane katalánsky tím a všetko môže byť zrealizované už v januári. (ESPN)

BILBAO: 34-ročný Španiel Aritz Aduriz potešil Los Leones podpisom novej zmluvy. Vďaka nej sa v Baskicku zdrží do leta 2017. (Goal)

ATLÉTICO MADRID: Jednou z horúcich tém v tábore Los Colchoneros je možný prestup Kokeho. Pre španielske médiá sa jeho agent vyjadril presne v opačnom význame a tvrdí, že hráč myslí len na Atlético. (Sport-English)

LAS PALMAS: Ofenzívne ladený Španiel Tana nemá miesto na Kanárskych ostrovoch a vyriešiť by to mal hosťovaním. Na zimu bude pripravený jeho dočasný odchod, hoci nové pôsobisko zatiaľ ostáva tajomstvom. (Marca)