Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.10.)

utorok, 20. október 2015 09:05 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Na zajtrajší duel s PSG bude k dispozícii aj Luka Modrić. Chorvát mal svalové problémy a správy o dĺžke jeho absencie sa rôznili. (Goal)

REAL MADRID: Obnovený problém s lýtkom ohrozuje cestu Garetha Balea do Paríža. Je veľmi reálne, že ostane v Španielsku a bude sa koncentrovať na ligový zápas so Celtou Vigo. (Skysports)

REAL MADRID: Čakanie na návrat stopéra Pepého bude ešte pár dní trvať. Do hry sa zapojí najskôr začiatkom novembra, pretože stehenný sval sa doliečuje pomalšie ako by sa čakalo. (Sport-English)

BARCELONA: Lekársky tím dal obrancovi Thomasovi Vermaelenovi zelenú k štartu v zápase Champions League proti BATE Borisov. Belgičan bol mimo hry pre zranenie lýtka. (ESPN)

BARCELONA: Po zranení Lionela Messiho sa špekulovalo, ako dokáže Barça obstáť bez svojej hviezdy. Víťazstvo nad Vallecanom 5:2 naznačilo, že sa to dá a Luis Suárez vyzdvihuje najmä tímovú prácu: „Messi je nenahraditeľný, ale bez neho musíme prebrať zodpovednosť všetci.“ (Marca)

VALENCIA: Álvaro Negredo nepodáva ideálne výkony, navyše, v rozhovore kritizoval spôsoby trénera Netopierov. To je zrejme dôvodom, prečo po zápase s Málagou nefiguruje ani na súpiske pre zápas s Gentom. (Goal)

VALENCIA: Celkom potešiteľný bol fakt, že v nominácii na zápas s Gentom je aj Enzo Pérez. Zranené lýtko, ktoré mu robilo problémy ešte pred reprezentačnou prestávkou, je úplne fit. (Sport-English)

BILBAO: Od apríla sa Iker Muniaín nemohol zapojiť do trénigu Athleticu, ale toto obdobie končí. Včera naplno zarezával a plánuje svoj návrat do hry. Teoreticky by sa tak mohlo stať už proti Gijónu. (Marca)

GIJÓN: Dvanásty tím La Ligy sa musí na šesť týždňov zaobísť bez útočníka Tonnyho Sanabriu. 19-ročný Paraguajčan má zranený stehenný sval. (Football-Espana)