Main Content

Ronaldo pokoril ďalší rekord. Na internete prekonal Neymara

utorok, 20. október 2015 14:04 | Autor: Martin Gregor

Ronaldo pokoril ďalší rekord. Na internete prekonal Neymara
Ronaldo pokoril ďalší rekord. Na internete prekonal Neymara | zdroj: © TASR

Cristiano Ronaldo pokračuje v prekonávaní rekordov. V predchádzajúcich týždňoch si upevnil prvé miesto v historickom rebríčku najlepších strelcov Ligy majstrov a taktiež sa stal najlepším kanonierom v histórii Realu Madrid.

Hviezda Pusiniek ale neboduje len na zelených trávnikoch. Ronaldo je taktiež rekordmanom internetu. V priebehu uplynulého týždňa sa mu na tomto fóre podarilo prekonať aj Brazilčana Neymara.

Ronaldo je už dlhšiu dobu najsledovanejším futbalistom planéty na Facebooku, kde ho sleduje vyše 107 miliónov ľudí a na Twitteri, kde má takmer 39 milionov „followerov”. Teraz je však uz aj kráľom Instagramu, na ktorom pokoril spomínaného Neymara.



Neymar, ktorý dlhodobo „ovládal“ Instagram, má aktuálne 33,3 milióna fanúšikov, no CR7 ich ulovil už o 300 tisíc viac. Superhviezda Bieleho baletu tomu vďačí okrem nespornej popularity aj svojej aktivite na sociálnych sieťach. Nie je dňa, kedy by sa Ronaldo so svojimi fanúšikmi nepodelil o svoje najnovšie „selfíčko“, či fotku z posilňovne.