Main Content

Réway zmiatol novinárov: Kanaďania si mysleli, že rokuje s Montrealom. Kam pôjde po sezóne?

streda, 21. október 2015 10:26 | Autor: Martin Gregor

Réway zmiatol novinárov: Kanaďania si mysleli, že rokuje s Montrealom. Kam pôjde po sezóne?
Réway zmiatol novinárov: Kanaďania si mysleli, že rokuje s Montrealom. Kam pôjde po sezóne? | zdroj: © TASR

Slovenský hokejový talent Martin Réway opäť púta pozornosť novinárov, dokonca aj za „veľkou mlákou”. Tentokrát sa o to ale nepričinil pekným gólovým momentom, alebo jeho známymi „výstrelkami“.

Najproduktívnejší hráč českej Tipsport ligy sa o to postaral jednoduchým statusom na sociálnej sieti Twitter. Zrejme ani sám netušil, že tým vyvolá taký rozruch.

,,Rokovania o zmluve sa môžu začať. Ťažké rozhodnutia vedú k dobrým veciam,“ napísal na známej sociálnej sieti.

Kanadskí novinári si v tom momente mysleli, že Réway rokuje o novom kontrakte s Montrealom Canadiens, ktorý na mladého Slováka stále vlastní práva pre zámorsky trh. Zaplavili ho spŕškou otázok, ktoré zodpovedal ďalším statusom na Twitteri. ,,Ospravedlňujem sa všetkým, ktorých som zmiatol. Nepísal som o Montreale. Rokujem so Spartou.“

Zdá sa teda, že Martin Réway možno ani v nasledujúcej sezóne neskúsi šťastie za morom, kde sa o jeho kvalitách síce vie, ale stále nie je považovaný za hotového hráča pre prvý tím „Habs”.

Napriek tomu by ho radi videli v Monteale minimálne v letnom kempe. ,,Talent Martina Réwaya je nemožné ignorovať,“ písalo sa pred týždňom na stránke fanúšikov Montrealu Canadiens habseyeontheprize.com.

Práve fanúšikovia z tejto stránky ale upozorňujú, že česká najvyššia liga nepatrí medzi najlepšie v Európe a preto nemožno Réwayove štatistiky preceňovať, hoci je najproduktívnejším hráčom ligy. ,,Musí ísť do AHL a tam presvedčiť,“ alebo „Alebo minimálne do švédskej ligy”, objavilo sa v diskusii na stránke fanúšikov Montrealu.

Špekulácie o Réwayovej budúcnosti budú pravdepodobne pribúdať. A je možné, že ani on sám ešte nie je rozhodnutý, kde by chcel v ďalšej sezóne pôsobiť. Naznačuje to nielen jeho včerajší status na Twitteri, ale aj jeho príspevok na Instagrame spred štyroch mesiacov, na ktorom napísal ku fotke, kde je oblečený v drese Montrealu Canadiens: ,,cítim, že to čoskoro príde“.

#feel #its #coming #soon

Fotka uverejnená používateľom Martin Reway (@maricka.gombitova),



Ako sa rozhodne Martin Réway? Skúsi šťastie v zámorí, alebo uprednostní pôsobenie v Európe? Napíšte váš názor do diskusie.