Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (22.10.)

štvrtok, 22. október 2015 06:16 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (22.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (22.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Ďalší klub sa zaujíma o Davida Ospinu. Ten po príchode Petra Čecha prišiel o miesto v základnej zostave Arsenalu. Po Marseille sa o kolumbijského brankára zaujíma tiež Besiktas. (metro)

LIVERPOOL: Jürgen Klopp podľa niektorých médií zvažuje, že privedie útočníka Lazára Markoviča. Srbský reprezentant aktuálne hosťuje vo Fenerbahce a nemecký kormidelník má o jeho služby záujem hlavne preto, že Liverpool prišiel do konca sezóny o útočníka DannyhoIngsa. (talksport)

MANCHESTER UNITED: Manchester United monitoruje výkony devätnásťročného stredopoliara Marka Grujića z Crvenej Zvezdy Belehrad. (metro)

MANCHESTER UNITED: V lete bol David de Gea jedným z najskloňovanejších hráčov sveta. O jeho služby totiž javil obrovský záujem Real Madrid, ktorý sa snažil gólmana Manchestru United stiahnuť do hlavného mesta Španielska. To sa na základe všeobecne dobre známych udalostí nakoniec neudialo. Vedenie Realu sa ale nevzdáva a chce to skúsiť znova v zime. (transfermarkt)

TOTTENHAM: Krídelník Erik Lamela údajne nikdy nechcel odísť z Tottenhamu, aj keď mu médiá prestup neustále podsúvajú. (espnfc)

EVERTON: Brahim Konate sa tento rok presadil do základnej zostavy Auxerre. Jeho výkony však zaujali aj vo futbalovej Európe. Záujem o 19-ročného stredopoliara má podľa informácií Everton. (princerupertstower)

CRYSTAL PALACE: Na tréningu Crystal Palace sa po necelých dvoch mesiacoch znovu objavil Connor Wickham. Útočník bol mimo hry od konca augusta, kedy mal problémy s rebrami. (hltco)

BOURNEMOUTH a SUNDERLAND: Bournemouthu sa síce v lete nepodarilo zrealizovať prestup útočníka Jermaina Defoea zo Sunderlandu, ale v januári sa ho pokúsi priviesť na hosťovanie. (metro)