Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (24.10.)

sobota, 24. október 2015 08:55 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (24.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (24.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Falcao sa na hosťovaní v Chelsea nepresadil a počas zimnej prestávky možno opäť zmení pôsobisko. Podľa posledných správ má o kmeňového hráča Monaka záujem Fiorentina. (metro)

MANCHESTER UNITED: Stredopoliar Manchestru United Bastian Schweinsteiger žaluje čínskeho výrobcu hračiek, ktorý ponúka figúrku nacistického vojaka s jeho podobizňou. Postavička sa navyše volá Bastian.

ARSENAL: Kolumbijský brankár David Ospina prišiel v Arsenale o miesto jednotky, za výkon proti Olympiakosu Pireus sa stal terčom kritiky a navyše teraz jeho dom navyše navštívili zlodeji. Tí mu odcudzili niekoľko hodnotných vecí ako napríklad auto, ktoré sa však už našlo. (telegraph)

LIVERPOOL: Liverpool hľadá nové posily a jednou z nich je aj Nuri Şahin. Ten už pritom pred štyrmi rokmi za Reds nastupoval, nedokázal sa však naplno presadiť. Momentálne turecký reprezentant po zranení kolena od februára tohto roku stále nehrá. (liverpoolecho)

LIVERPOOL: Liverpool čaká duel so Southamptonom, v ktorom sa opäť zrejme neobjaví Daniel Sturridge. Anglický reprezentant má pre zmenu zdravotné problémy, jeho prípadné nasadenie sa tak bude rozhodovať až tesne pred zápasom. (mirror)

BOURNEMOUTH: Artur Boruc si z predzápasovej rozcvičky na ihrisku Manchestru City odniesol zranený stehenný sval. Doba absencie skúseného poľského brankára je stále nejasná. (bbc)

SUNDERLAND a WEST HAM: Jermain Defoe v Sunderlande pravidelne nenastupuje, čo len nahráva správam o jeho odchode. Skúsený kanonier by následne mohol zamieriť do West Hamu United. (express)