Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.10.)

sobota, 24. október 2015 08:59 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (24.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Real Madrid cez víkend čaká duel na ihrisku Celty Vigo, kde by sa mohol do zostavy Bieleho baletu vrátiť Karim Benzema. Francúzsky útočník má od poslednej reprezentačnej prestávky problémy so stehenným svalom. (managingmadrid)

REAL MADRID: Bez Matea Kovačica sa v zápase na pôde Celty Vigo bude musieť zaobísť Real Madrid. Chorvátskeho stredopoliara na trávnik nepustia zranené triesla. (managingmadrid)

BARCELONA: Andrés Iniesta si na konci septembra poranil stehenný sval, ale teraz je znovu fit. Podľa niektorých správ nie je vylúčené, že stredopoliar Barcelony bude k dispozícii už pre víkendový zápas s Eibar. (starafrica)

LEVANTE: Na tréningu Levante sa po necelých troch týždňoch znovu objavil
Iván González López. Obranca španielskeho klubu doliečuje zlomeninu kľúčnej kosti, ktorú utrpel začiatkom októbra. (transfermarkt)

GRANADA: Granade bude v jednom zápase chýbať obranca Miguel Lopes. Ten kvôli červenej karte nedohral pondelkový duel v Gijóne a španielsky klub následne neuspel s odvolaním. (eurolivescores)