Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.10.)

nedeľa, 25. október 2015 10:33 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (25.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Ashley Young nebude Manchestru United k dispozícii na derby s mestským rivalom Man City. Anglický krídelník si už vyliečil zranenie lýtka, avšak do dnešného duelu ešte nenastúpi. (express.co.uk)

MANCHESTER UNITED: Felipe Anderson podáva za Lazio Rím dobré výkony, čo neuniklo pozornosti európskych veľkoklubov. Podľa anglických médií má o neho  záujem Manchester United, ktorému sa teraz údajne rozhodla konkurovať Barcelona. Cena ofenzívneho záložníka sa pohybuje na hranici 30 miliónov eur. (caughtoffside)

MANCHESTER CITY: Vincent Kompany by sa v derby proti United mal vrátiť do základnej zostavy Manchestru City. Belgický obranca si v polovici septembra poranil lýtko a manažér Manuel Pellegrini ho v posledných dvoch súťažných zápasoch nechal sedieť len na lavičke náhradníkov. (telegraph)

SOUTHAMPTON: Maarten Stekelenburg sa v zápase proti Liverpoolu vráti do zostavy Southamptonu. Skúsený holandský brankár musel vynechať posledný zápas kvôli problémom s chrbtom, no teraz už je ale znovu plne k dispozícii. (saintsfc)

NEWCASTLE: Richard Keogh podáva že Derby County dlhodobo dobré výkony, čo mohlo stopérovi vyniesť angažmán medzi anglickou elitou. Záujem o anglického zadáka mal Newcastle United, avšak nakoniec z chystaného transferu zišlo. (hitc.com)

STOKE CITY: Do zostavy Potters sa v zápase proti Watfordu nakoniec nevrátil kapitán RyanShawcross, ktorý sa zotavoval po operácii chrbta. Stoke doma prehralo 0:2. (stokesentinel)

SUNDERLAND: Chinedu Obasi údajne usiluje o angažmán v Sunderlande, kde je teraz na testoch. Nigérijský útočník je od leta bez angažmánu. (skysports)