Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.10.)

nedeľa, 25. október 2015 10:36 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Felipe Anderson podáva za Lazio Rím dobré výkony, čo neuniklo pozornosti európskych veľkoklubov. Podľa anglických médií má o neho  záujem Manchester United, ktorému sa teraz údajne rozhodla konkurovať Barcelona. Cena ofenzívneho záložníka sa pohybuje na hranici 30 miliónov eur. (caughtoffside)

VALENCIA:Vincent Aboubakar je gólovo plodný v Porte a už v zime by si mohol vyslúžiť lukratívnejšie pôsobisko. O útočníka portugalského klubu sa údajne začala zaujímať Valencia. (plazadeportiva)

VALENCIA: Tretíkrát v rade sa v nominácii Valencie neobjaví Álvaro Negredo, ktorý tak príde aj o zápas s Atléticom Madrid. Španielsky útočník nedávno kritizoval taktiku trénera Nuna, ten ale podľa svojich slov Negreda opomína zo športových dôvodov. (deportes)

VILLARREAL: Cédric Bakambu bol mužom zápasu EL proti Dinamu Minsk. Útočník Villarrealu dal v prvom polčase dva góly, avšak  cez prestávke musel striedať, podľa všetkého si totiž obnovil zranenie členka. (football-espana)

EIBAR:Adrián González si zhruba na štyri týždne oddýchne od futbalu. Záložník Eibaru si privodil zranenie stehenného svalu. (transfermarkt)