Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.10.)

utorok, 27. október 2015 06:49 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (27.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Javier Mascherano by mohol ľutovať svojho skratu zo záveru stretnutia s Eibarom. Defenzívny univerzál Barcelony neudržal nervy na uzde a slovne inzultoval jedného z postranných rozhodcov, za čo dostal červenú kartu. Podľa regulí mu hrozí stopka na štyri zápasy a mohol by tak prísť o blížiaci sa súboj s Realom Madrid. (marca.com)

ATLÉTICO MADRID: Atlético Madrid zdolalo Valenciu 2:1 a zostáva tesne za vedúcim duom španielskej ligy. Kouč Diego Simeone po zápase nešetril slovami chváli na svojich zverencov. "Myslím si, že sme videli jeden z najlepších zápasov Atlética v tohtoročnej sezóne“, dodal argentínsky kouč. (sportal)

REAL MADRID: Real Madrid údajne chce v januári kúpiť útočníka Jamieho Vardyu z Leicesteri City. O tohto hráča sa ešte pravdepodobne v prestupovom období zvedie tuhý boj, nakoľko o je neho záujem aj v Premier League.  (metro)

SEVILLA: Daniel Carriçu si bude musieť ešte chvíľu počkať na to, až znovu vybehne na súťažný zápas. Obranca Sevilly si koncom augusta poranil stehenný sval a mimo hry mal byť osem týždňov. V túto chvíľu ale stále nie je fit a od lekárov nedostal súhlas, aby sa znovu zapojil do tréningu. (transfermarkt)

LEVANTE: Veľmi zlý vstup do sezóny má za sebou Levante. Španielsky celok má na konte zápasoch iba šesť bodov. Vedenie klubu  po domácej porážke s Realom Sociedad (0: 4) zareagovalo a odvolalo kouča Lucasa Alcaraza. (allsports)