Main Content

Višňovský účasť na MS v Rusku úplne nevylúčil

utorok, 27. október 2015 14:16 | Autor: Martin Gregor

Višňovský účasť na MS v Rusku úplne nevylúčil
Višňovský účasť na MS v Rusku úplne nevylúčil | zdroj: © TASR

Ľubomír Višňovský na dnešnej tlačovej konferencii oznámil, že túto sezónu odohrá v drese Slovana Bratislava. Vyjadril sa aj k možnému návratu do reprezentácie.

,,MS v Rusku sú veľmi ďaleko. Sústredim sa na prvý zápas v Slovane,reagoval na otázku, či si vie predstaviť účinkovanie na svetovom šampionáte v máji 2016. Za reprezentáciu nastúpil naposledy v roku 2011 v zápase s Dánskom, počas ktorého sa s národným výberom lúčil Pavol Demitra.

Višňovský pritom patrí medzi hráčov, ktorí podpísali bojkot reprezentačných akcii, kým sa nezmení vedenie SZĽH. Jeho odpoveď však naznačuje, že ak sa bude cítiť zdravotne fit a spor so SZĽH sa vyrieši, mohol by dres s dvojkrížom na hrudi ešte aspoň raz obliecť.

Práve zdravie bolo hlavnou témou dnešej tlačovej konferencie. Višňovský bol v súvislosti s dlhodobejšími plánmi veľmi opatrný, pretože priznal problémy s chrbtom. Dokonca prezradil, že cítil bolesť už v kempe Chicaga. ,,Posledný zápas v Chicagu som cítil už nejaké bolesti. Nedal som nič najavo,priznáva.

A čo sa týka pôsobenia v Slovane zrejme sa bude týkať len tejto sezóny. ,,Myslím si, že toto je môj posledný rok.“

Taktiež upozornil, že Slovan ide tým, že mu dal šancu, do určitého rizika. "Mám zdravotné problémy a neviem, koľko mi zdravie vydrží. Mám problémy s chrbtom, konzultoval som to s lekármi. Aj Slovan ide do rizika. Sústredím sa na prvý zápas a potom uvidíme, či pôjde druhý, tretí...," vysvetľoval novinárom.

Zdroj: onlajny.eu, TASR