Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.10.)

streda, 28. október 2015 09:22 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (28.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Na tréningu Manchestru City sa znovu objavil Samir Nasri. Francúzsky stredopoliar je v poriadku po zranení, kvôli ktorému okrem iného nemohol zasiahnuť ani do derby s Manchestrom United. (sportsmole)

MANCHESTER CITY: Middlesbrough získalo na hosťovanie Bruna Zuculiniho. Argentínsky stredopoliar prichádza na mesačnú výpomoc z Manchestru City, kde nedostáva veľa príležitosti. (bbc)

MANCHESTER CITY:Luke Brattan ukončil spoluprácu s Brisbane Road a upísal sa Manchestru City. Za ten však teraz nastupovať nebude. Defenzívny stredopoliar odišiel na hosťovanie do druholigového Boltonu Wanderers, kde by mal byť až do 3. januára. (espnfc)

ARSENAL: Patrick Vieira by sa podľa anglických médií mohol vrátiť do Arsenalu. Bývalý dlhoročný záložník Kanonierov momentálne pracuje pre konkurenčný Manchester City. Londýnsky celok by potom údajne rád z neho do budúcnosti urobil manažéra prvého tímu. (metro)

LIVERPOOL: Cameron Brannagan spojil aj ďalšiu časť kariéry s Liverpoolom. 19-ročný záložník sa údajne dohodol na novej viacročnej zmluve. (liverpoolfc)

ASTON VILLA: Bývalý útočník Dwight Yorke, ktorý okrem iného v minulosti strieľal góly aj v drese Aston Villy by ju teraz rád viedol ako manažér. Birminghamský klub je od nedele bez kormidelníka po tom, čo bol pre zlé výsledky prepustený Tim Sherwood. (talksport)

TOTTENHAM: Dvoch záložníkov má v hľadáčiku francúzske PSG, pričom jeden z nich hráva v Premier League. Parížania majú záujem o Youri Tielemansa z Anderlechtu a Dele Alliho z Tottenhamu. (theguardian)  

TOTTENHAM:Kamil Glik má s talianskym Turínom kontrakt do roku 2017, no napriek tomu by predsa len mohol zmeniť dres. Záujem o poľského reprezentanta má Tottenham. (transfermarkt)