Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.10.)

streda, 28. október 2015 06:24 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (28.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Kostarický brankár Keylor Navas patrí medzi kľúčové postavy Bieleho baletu a už čoskoro by sa mohol dočkať odmeny. Vedenie klubu pre neho totiž údajne začalo pripravovať novú zmluvu. (dailymail)

REAL MADRID: Do zostavy Realu Madrid sa čo nevidieť vráti aj portugalský obranca Pepe a španielsky reprezentant Dani Carvajal. Obaja sa po svojich zraneniach znovu do tréningu zapoja dnes. (as.com)

VALENCIA: RodrigoMoreno nedohral zápas na pôde Atlética Madrid pretože v jeho priebehu utrpel zranenie kolena a klub netrpezlivo čakal na vyjadrenie lekárov.  Útočník nakoniec bude chýbať dlhé tri mesiace. (foxsports)

BILBAO: Athletic porazil Sporting Gijon 3: 0 a dvoma gólmi k tomu prispel Aritz Aduriz. Skúsený útočník bude v nasledujúcich dňoch útočiť na rovnú stovku nastrieľaných gólov za baskický celok. Tieto dva zásahy totiž mali poradové čísla 98. a 99. (skysports)

REAL SOCIEDAD: Inter Miláno si vyhliadol novú posilu do útoku v Španielsku. Nerazzurri majú údajne záujem o Carlosa Vela z Realu Sociedad, kde má mexický útočník zmluvu do roku 2018. (mercafutbol)

SEVILLA: Grzegorz Krychowiak má so Sevillou kontrakt do roku 2018 a aj napriek záujmu mnohých zahraničných celkov hodlá naďalej obliekať dres andalúzskeho klubu. Zámerom oboch strán je predĺženie zmluvy o ďalšie dva roky. (ibtimes)