Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.10.)

štvrtok, 29. október 2015 09:00 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: Až štvorzápasový trest hrozil Javierovi Mascheranovi, ktorý v zápase proti Eibaru slovne napadol čiarového rozhodcu. Trest však je na dve sútažné vystúpenia, takže stíha aj blížiace sa El Clásico. (ESPN)

REAL MADRID: Po zranení si zatrénovali traja navrátilci do zostavy. Pepe, Álvaro Arbeloa aj James Rodríguez budú k dispozícii už na zápas proti Las Palmas. (Football-Espana)

ATLÉTICO MADRID: 34-ročný stredopoliar Tiago Mendes má zmluvu len do konca aktuálnej sezóny. Tento fakt sa však čoskoro stane neaktuálnym, pretože Atlético chystá návrh na predĺženie spolupráce. (Sportsmole)

ATLÉTICO MADRID: Na novej zmluve sa pracuje aj v prípade obrancu Juanfrana. Podpis natiahol jeho účinkovanie v Madride do konca sezóny 2017/18. (Transfermarktweb)

CELTA VIGO: Trojzápasový trest udelila disciplinárna komisia obrancovi Gustavovi Cabralovi, ktorý sa nechal vylúčiť v zápase s Realom Madrid. (AS.com)

LEVANTE: Vo Valencii našli nového coacha. Stáva sa ním Joan Francesc Ferrer, 45-ročný Španiel, ktorý naposledy viedol Valladolid. (AS.com)

RAYO VALLECANO: Operácia bude musieť vyriešiť problémy s chrbtom, ktoré limitujú brankára Davida Cobeña. Opora Raya v aktuálnej sezóne nebola k dispozícii a jednotkou je 35-ročný Toño. (Transfermarktweb)