Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.10.)

piatok, 30. október 2015 10:22 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (30.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Bayern Mníchov by sa údajne mohol stať novým zamestnávateľom obrancu Daniho Carvajala. 23-ročný odchovanec Realu vypadáva zo zostavy a transfer by mohol nabrať reálnu podobu už počas zimy. (mundodeportivo)

REAL MADRID: Zápas proti Las Palmas sa možno bude musieť zaobísť bez Keylora Navasa. Brankár Madridčanov má svalové problémy. (Marca)

BARCELONA: Krajný obranca Douglas od príchodu v auguste 2014 odohral iba sedem zápasov. Smola sa mu nalepila na päty aj v pohárovom zápase s treťoligovým Villanovense. Katalánci zahanbujúco remizovali 0:0 a Brazílčan má zlomenú nohu, ktorá ho odstaví na osem týždňov. (Skysports)

SEVILLA: Problémy s členkom nepustia Évera Banegu do hry v zajtrajšom zápase na pôde Villarrealu. Presná doba jeho absencie však ešte známa nie je. (ESPN)

SEVILLA: Manchester City začal pozorne sledovať 27-ročného stredopoliara Évera Banegu. Bývalého hráča Bocy Juniors a Valencie by si v tíme prial osobne manažér Manuel Pellegrini. (Metro)

SEVILLA: Ďalších päť týždňov má maródovať obranca Daniel Carriço. Jediný odohraný zápas v tejto sezóne tak ostane v platnosti dlhší čas. (UEFA.com)

VALENCIA: Tri týždne mimo hry Aymena Abdennoura síce skončili, no návrat sa odkladá. Tunisan nedoliečil zranený stehenný sval a lekári mu odporučili počkať ešte minimálne desať dní. (Lequipe)

CELTA VIGO: Nečakane dobrý vstup do sezóny zabezpečil trénerovi Eduardovi Berizzovi novú zmluvu. Nový kontrakt má byť podpísaný v priebehu najbližšieho mesiaca.

DEPORTIVO: 27-ročný forward Alberto Bueno oblieka dres Porta, no predtým zanechal v La Lige dobrý dojem. Jeho bývalému zamestnávateľovi, Rayu Vallecano, konkuruje aj Deportivo, ktoré sa pokúsi Španiela kúpiť. (tuttomercatoweb)