Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.10.)

sobota, 31. október 2015 11:00 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.10.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (31.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

BARCELONA: 26-ročný forward Alexandre Pato by sa mohol vrátiť do Európy, konkrétne do Barcelony. V súčasnosti je Brazílčan kmeňovým hráčom Corinthians, no hosťuje v São Paule. (Goal)

BARCELONA: V dnešnom zápase na pôde Getafe má nastúpiť aj Andrés Iniesta. Pre problémy so stehenným svalom bol mimo akcie v dueloch so Sevillou, Rayom a Eibarom. (Sport-English)

BARCELONA: Pred súdom priznal Javier Mascherano, že úradom zatajil 1,5 milióna eur v rokoch 2011-12. Peniaze zarobil z predaja osobnostných práv. Keďže je dlh už uhradený, potrestaný bude maximálne pokutou. (Le Parisien)

REAL MADRID: O zraneniach Bieleho baletu sa hovorí naozaj často. Pred stretnutím s Las Palmas je k dispozícii obranca Pepe, ale zo zostavy vypadáva Karim Benzema, ktorého trápia svalové problémy. (ESPN)

REAL MADRID: Ďalšími nepríjemnosťami v tábore sú absencie Keylora Navasa a Sergia Ramosa. Neúčasť tejto dvojice v domácom ligovom zápase sa predpokladala a včera ju potvrdil aj Rafael Benítez. (Daily Mail)

ATLÉTICO MADRID: Los Colchoneros po včerajšku určite nemôžu byť spokojní. Z trávniku Deportiva si odniesli iba jeden bod za remízu 1:1. S Realom a Barçou tak nedokázali držať krok, zaostávajú za nimi o bod, no obaja konkurenti majú zápas k dobru.

SEVILLA: V Andalúzii si vyhliadli posilu vo francúzskom Bordeax. Ide o 24-ročného ofenzívneho záložníka Wahbiho Khazriho, ktorý sa v aktuálnej sezóne prezentoval už štyrmi gólmi. (Transfermarkt)

VALENCIA: 23-ročný útočnik Pierre-Michel Lasogg z Hamburgu upadol do hľadáčika Netopierov. Tí chcú na bývalého reprezentanta Nemecka do 21 rokov podať ponuku počas zimy. (Fichajes)

ESPANYOL: Obranca Anaitz Arbilla zrejme nebude k dispozícii na zápas s Granadou. Trápi ho achillova päta, pre ktorú minimálne zajtrajší duel vynechá. (mundodeportivo)

GRANADA: Tri týždne mimo ihrísk má pred sebou Yrondu Musavu-King, 24-ročný gabonský stopér. Problémom je natiahnutý stehenný sval. (Transfermarkt)