Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (2.11.)

pondelok, 2. november 2015 14:57 | Autor: Dávid Lech

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (2.11.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (2.11.) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie ja definitívne za nami, no prestupových špekulácií je vo svete stále neúrekom. Prinášame vám tie najzaujímavejšie za posledných pár hodín.

El Clasico s veľkou pravdepodobnosťou bez Messiho

Najnovšie informácie z futbalového sveta hovoria o tom, že Lionel Messi nestihne kvôli zraneniu kolena čoraz blížiace sa El Clasico. Luis Enrique nechce uponáhľať návrat argentínskeho futbalového mága na trávniky kým nebudem presvedčený, že je stopercentne fit. Samotný bývalý šéf lekárskych služieb v katalánskom celku Jordi Ardevol potvrdil, že hviezdny futbalista by sa mal mať pri návrate do hry na pozore a nemal by zbytočne riskovať priskorý návrat. (goal.com)

Ronaldo si nie je istý svojou budúcnosťou v Reale Madrid

Cristiano Ronaldo sa v rozhovore vyjadril, že na Santagio Bernabeu je momentálne veľmi šťastný, no zároveň dodal, že jeho budúcnosť v metropole Španielska je neistá. 30-ročný Portugalčan jedným dychom dodal, že sám nevie, čo sa stane v budúcnosti a rozhodne sa tak, aby ostal naďalej šťastný. (goal.com)

Barcelona sa zamerala na Aubameyanga

Športový riaditeľ Barcelony počas víkendu sledovať v Brémach výkony hráča Borussie Dortmund Pierrea-Emericka Aubameyanga, ktorého sa údajne katalánsky celok bude snažiť priviesť do tímu počas januárového prestupového obdobia. (goal.com)

Manchester United bude v januári obchodovať s Leicesterom

Manchester United je pevne rozhodnutý v januári priviesť do tímu alžírskeho futbalového reprezentanta Riyada Mahreza. 24-ročný krídelník v súčasnosti pôsobí v Leicesteri City a o jeho služby sa zaujíma viacero popredných európskych futbalových tímov. (goal.com)

Veratti nemá záujem odísť do Realu Madrid

Vo futbalových kuloároch sa pošuškávalo, že Marco Verratti je na odchode z Parížu Saint-Germain. Novým zamestnávateľom talianskeho futbalistu sa mal stať španielsky veľkoklub z Realu Madrid. Tieto správy ale samotný hráč dementoval, keď sa nechal počuť, že jeho prioritou je ostať v hlavnom meste Francúzska. (goal.com)

Drogba chce ďalej hrať

Didier Drogba požaduje od svojho zamestnávateľa z Montrealu Impact, aby svojho hráča uvoľnili na hosťovanie do talianskej Bologny. Celok populárneho futbalistu totiž čaká dlhodobá pauza a niekdajší kanonier Chelsea by si rád udržal formu. (goal.com)  

Van Persie zrejme v reprezentácii končí

Robin Van Persie zrejme nebude povolávaný trénerom holandského národného mužstva Dannym Blindom do reprezentácie. Van Persie nedostáva vo Fenerbahce dostatok priestoru na ihrisku a z tohto dôvodu chce kouč Oranjes dať v zostave priestor iným hráčom. (goal.com)

Z VOLEJA

Bývalý tréner Lyonu Remi Garde by mal byť čoskoro oficiálne vyhlásený za nového lodivoda Aston Villy. Podľa dostupných informácií by tomu tak malo byť najneskôr v piatok. (goal.com)

Londýnsky Arsenal údajne zvažuje príchod dvojice hráčov zo Serie A. Novými posilami „kanonierov“ by sa mohli stať Jorginho z Neapolu a Diego Perotti z Janova. (goal.com)

Kouč Rafael Benitez z Realu Madrid bude môcť v čoraz blížiacom sa zápase Ligy majstrov proti Parížu Saint-Germain rátať s dvojicou Karim Benzema – James Rodriguez, ktorí boli doposiaľ mimo hry. (goal.com)

Borussia Dortmund prejavuje eminentný záujem o Jamieho Vardyho. Útočníka Leicesteru City by vo svojej zostave radi privítali aj celky Liverpoolu či Tottenhamu. (goal.com)

Barcelona si poistila služby Rafinhu, ktorý po novom ostane v Camp Nou do roku 2020. Výška výkupnej klauzuly za 22-ročného futbalistu sa vyšplhala do výšky 75 miliónov eur. (goal.com)

Alan Pardew z Crystal Palace sa nechal na margo bezgólového víkendového zápasu s Manchestrom United počuť, že ak sa súperovi „červených diablov“ podarí na ihrisku zastaviť Martiala, zastaví tým celý anglický veľkoklub. Zverenec kouča Pardewa Yohan Cabaye sa zasa vyjadril, že United už nie je takým nebezpečným tímom ako v minulosti. (goal.com