Main Content

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (4.11.)

streda, 4. november 2015 11:05 | Autor: Dávid Lech

Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (4.11.)
Správy dňa z NHL, KHL a Extraligy (4.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám súhrn tých najpodstatnejších informácií, ktoré obleteli svet dvoch najpopulárnejších hokejových líg na svete v priebehu posledných hodín, ktoré dopĺňame o najhorúcejšie novinky zo slovenskej hokejovej scény.

NHL

FLORIDA: Český krídelník Jaromír Jágr z Floridy Panthers by sa po zranení v dolnej časti tela mal vrátiť do zostavy „panterov.“ Legendárny útočník kvôli zdravotným problémom vynechal dva zápasy svojho tímu.

BOSTON: Na krátku dobu je mimo hry aj český útočník Bostonu Bruins David Pastrňák, ktorý na tréningu zblokoval strelu tak nešťastne, že zásah pukom ho vyradil zo zostavy pre stretnutie s Dallasom Stars. V zostave ho nahradil Alexander Chochlačjov.

ISLANDERS: Kapitán New Yorku Islanders John Tavares sa zotavil z chrípky, ktorá ho sužovala a tímu z Brooklynu je už plne k dispozícii.

KHL

HRÁČI TÝŽDŇA: Hráčmi týždňa Kontinentálnej hokejovej ligy sa stali Alexander Salák (Sibir Novosibirsk), Philip Larsen (Jokerit Helsinki) a Mikelis Redlihs (Dinamo Riga).

SLOVENSKÁ EXTRALIGA

NITRA: HK Nitra naďalej posilňuje káder. Pod Zobor sa po novom sťahuje aj kanadský útočník Judd Blackwater. 28-ročný center začal aktuálny ročník v maďarskom Székesfehérvári.