Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (9.11.)

pondelok, 9. november 2015 06:26 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (9.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (9.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Londýnska Chelsea údajne sleduje situáciu okolo argentínskeho kouča DiegaSimeoneho. Ten podľa niektorých špekulácií v lete ukončí svoje angažmán v Atléticu Madrid. (mirror)

CHELSEA: Jedným z mála hráčov Chelsea so stabilnými výkonmi v tohtoročnej sezóne je Willian. Brazílsky záložník má aktuálne kontrakt do júna 2017 a môže sa tešiť na nový. Vedenie londýnskeho klubu si jeho služby chce poistiť do leta 2020. (espnfc.com)

MANCHESTER CITY: Wilfried Bony nedohral zápas anglickej ligy na pôde Aston Villy. Útočník Manchestru City si v priebehu prvej polovice poranil stehenný sval a musel striedať. (bleacherreport.com)

LIVERPOOL: Liverpool prehral na domácej pôde s Crystal Palace a navyše prišiel o Mamadou Sakha. Francúzsky stopér vydržal na trávniku len štyridsať minút a následne musel kvôli zraneniu kolena vystriedať. (liverpoolecho)

LIVERPOOL: Liverpool sa údajne dohodol s brazílskym Corinthians na prestupe 26-ročného útočníka Alexandra Pata, ktorému bola kedysi predvídaná veľká budúcnosť. (independent)

MANCHESTER CITY, ARSENAL a TOTTENHAM: Zaujímavú budúcnosť by pred sebou mohol mať nigérijský útočník Victor Osimhen, ktorý hráva vo svojej vlasti za Ultimate Strikers. O 16-ročného futbalistu sa zaujímajú tri predné anglické kluby - Manchester City, Arsenal a Tottenham. (metro)

WEST HAM: Podrobné vyšetrenie čaká na ofenzívnych hráčov West Hamu Dimitri Payeta a Enner Valenciu. Obaja vinou zranenia nedohral zápas s Evertonom (1: 1). (espnfc.com)