Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.11.)

pondelok, 9. november 2015 06:28 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (9.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

ATLÉTICO MADRID: Londýnska Chelsea údajne sleduje situáciu okolo argentínskeho kouča DiegaSimeoneho. Ten podľa niektorých špekulácií v lete ukončí svoje angažmán v Atléticu Madrid. (mirror)

ATLÉTICO MADRID: Madridčania sa doma poriadne natrápili s Gijónom, no nakoniec predsa len vybojovali výhru 1:0. V nadstavenom čase v 93. minúte sa presadil už viac-menej tradičný strelec

Antoine Griezmann. Výhra udržala Atlético na dohľad od prvých dvoch miest v tabuľke, ktoré držia tradičné veľkokluby.

FC BARCELONA:  Katalánci si doma pomerne hladko poradili s nepríjemným Villarrealom 3:0, keď sa o dva góly postaral Neymar a raz sa presadil z penalty Suárez. Barcelona si tak udržala prvé miesto v tabuľke.

REAL MADRID: Z prvej trojky v tabuľke sa v lige nedarilo Realu Madrid. Biely Balet prehral v Seville 2:3 a stráca tak 3 body na vedúcu Barcelonu.

REAL MADRID:Cristiano Ronaldo označil 16-ročného nórskeho tínedžera Martina Odegaarda za jedného z TOP 5 najlepších mladých talentov svetového futbalu. O štrnásť rokov starší Portugalčan ho neváhal umiestniť do rovnakej spoločnosti ako Edena Hazarda, Memphis Depaya, Paula Pogbu či dokonca Neymara. (dailymail)