Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (10.11.)

utorok, 10. november 2015 06:52 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (10.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (10.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Belgický stredopoliar Marouane Fellaini nenastúpi k priateľským zápasom proti Taliansku a Španielsku. Futbalista Manchestru United vinou nešpecifikovaného zranenia chýbal už cez víkend, kedy Red Devils hostili WBA. (manchestereveningnews)

MANCHESTER UNITED: Rýchlo by mohlo skončiť angažmán Adnana Januzaja v Dortmunde, kde hosťuje z Manchestru United. Ofenzívny belgický futbalista sa v Nemecku zatiaľ nedokázal presadiť a médiá špekulujú o jeho januárovom návrate na Old Trafford. (metro)

LIVERPOOL: Anglicko čakajú priateľské zápasy s Francúzskom a Španielskom. O oba zápasy však pravdepodobne príde James Milner. Stredopoliar Liverpoolu si poranil stehenný sval. (dailystar)

WEST HAM: Michail Antonio chystá odchod z West Hamu a záujem o jeho služby má Derby County. 25-ročný záložník prišiel do West Hamu pred dvoma mesiacmi z Nottinghamu a nedokázal sa zatiaľ výraznejšie presadiť. (90min)

NEWCASTLE: Ivan Toney sa dočasne rozlúčil s Newcastle United. 19-ročný útočník strávi nadchádzajúci mesiac na hosťovaní v treťoligovom Barnsley. (skysports)

NORWICH: V Norwichi netrpezlivo čakajú na výsledky podrobného vyšetrenia Nathana Redmonda. Krídelník anglického klubu si privodil bližšie nešpecifikované zranenie, kvôli ktorému vynechal súboj so Swansea. (thescore)

SWANSEA: Výpoveď by mohol dostať manažér Swansea Garry Monk. Swansea je v tabuľke Premier League na štrnástom mieste a vyhrala len jeden z posledných ôsmich ligových zápasov. (independent)