Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.11.)

utorok, 10. november 2015 06:53 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (10.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Len polhodinu zo zápasu Sevilly s Realom Madrid odohral Sergio Ramos. Španielsky reprezentant musel kvôli zraneniu ramena odísť z ihriska, kde ho nahradil Raphaël Varane. Ramos tak príde o priateľské stretnutia proti Anglicku a Belgicku. (espnfc)

ATLÉTICO MADRID: Tak isto ako Sergio Ramos ani Juanfran nenastúpi na zápasy s Belgickom a Anglickom. Španielsky obranca Atlética Madrid si poranil stehenný sval a minimálne o tieto dva súboje príde. (allsports)

FC BARCELONA: Pokojnú reprezentačnú prestávku má pred sebou Marc-André ter Stegen. Brankár Barcelony absolvoval operáciu zubov a čaká ho týždenný odpočinok. (goal.com)

SEVILLA: Sevilla sa v prvej tretine sezóny trápi, avšak napriek tomu sa môže pochváliť skalpom Barcelony a Realu Madrid. Biely balet na svojej pôde porazila 3: 2. "Potreba zisku troch bodov nás zjednotila. Vedeli sme, že musíme odohrať skvelý zápas. Keď veríte, že môžete zahrať skvele, ste hneď bližšie k víťazstvu," povedal po zápase tréner Unai Emery. (goal.com)

REAL SOCIEDAD: Real Sociedad sa trápi a jeho vedenie podľa posledných informácií dospelo k rozhodnutiu, že prepustí trénera Davida Moyesa. Na lavičke baskického klubu ho má nahradiť bývalý kouč rezervy Barcelony Eusebio Sacristan. (mirror)