Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (11.11.)

streda, 11. november 2015 07:43 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (11.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (11.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: New York City od začiatku nového roka povedie Patrick Vieira. Bývalý francúzsky reprezentant momentálne pôsobí u rezervného tímu Manchestru City. Do zámoria sa potom presunie od januára. (theguardian)

MANCHESTER CITY: Manchestru City by sa mal po reprezentačnej prestávke vrátiť Sergio Agüero. Ten bol mimo hry od začiatku októbra, kedy si na reprezentačnom zraze privodil zranenie podkolennej šľachy. (skysports)

LIVERPOOL: Prvé správy o tom, ako dlho bude mimo hry Mamadou Sakho nie sú priaznivé. Francúzsky obranca si cez víkend poranil koleno a údajne bude bez futbalu dva mesiace. (football365)

CHELSEA: Brazílsky reprezentant Willian má s Chelsea kontrakt ešte na tri roky a londýnsky celok si chce svojho krídelníka zaviazať novým kontraktom. To by malo okrem iného odradiť prípadných záujemcov, medzi ktorých patrí Bayern Mníchov a Paris Saint-Germain. (foxsports)

ARSENAL: Mathieu Debuchy stratil miesto v základnej zostave Arsenalu. Skúsený francúzsky bek je tak spojovaný so zimným odchodom, ale samotný hráč ešte verí, že sa do základu môže vrátiť. (telegraph)

NEWCASTLE a WEST HAM: Andy Carroll momentálne nastupuje za West Ham United, ale to by nemuselo platiť dlho. Podľa informácií z miestnych médií má o anglického útočníka záujem Newcastle United, ktorého je 26-ročný kanonier odchovancom. (themag)

WEST HAM: Pomerne dlho si od futbalu oddýchne Dimitri Payet. Krídelník West Hamu si zo zápasu s Evertonom odniesol zranenie členka, ktoré oporu kladivárov vyradí z hry až na tri mesiace. (theguardian)

CRYSTAL PALACE: Hartlepool United si vypožičal útočníka Jake Graya. Ten prichádza do celku zo štvrtej najvyššej súťaže na mesačné hosťovanie z prvoligového Crystal Palace. (bbc.com)