Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.11.)

streda, 11. november 2015 07:45 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (11.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Cristiano Ronaldo je počas poslednej doby spájaný s odchodom z Realu Madrid, no podľa jeho agenta niečo také nie je na programe a portugalský reprezentant dokonca v Bielom balete uzavrie aktívnu kariéru. (goal.com)

REAL MADRID: Pomerne dlho by mohol Realu Madrid chýbať Sergio Ramos. Španielsky obranca si v nedeľu znovu poranil rameno a dokonca mu hrozí operácia. Po nej môže byť mimo hry až šesť týždňov. (as.com)

FC BARCELONA: Lionel Messi začal trénovať s loptou a zvýšil tak svoje šance, že by mohol nastúpiť k zápasu s Realom Madrid, ktorý sa uskutoční 21.novembra. Útočník Barcelony je mimo hry od konca septembra, kedy utrpel zranenie kolena. (espnfc)

LEVANTE: Levante na nové posily veľa financií neutráca, no v tejto chvíli sa chystá urobiť jednu výnimku. Rekordnou posilou v histórii španielskeho klubu sa má stať Maurício Cuero, za ktorého valencijský celok zaplatí tri a pol milióna eur. Kolumbijský útočník patrí rumunskému Vaslui, ale aktuálne hosťuje v argentínskom Banfielde. (levante)

SPORTING GIJÓN: Sergio Álvarez si zo zápasu s Atléticom Madrid odniesol vykĺbené rameno a podrobí sa operácii. Záložníka Sportingu Gijón následne bude čakať niekoľkomesačná pauza.(transfermarkt)