Main Content

Film o Ronaldovi v číslach: 3:45min bez trička, 19 sekúnd o Manchestri United!

streda, 11. november 2015 12:59 | Autor: Martin Gregor

Film o Ronaldovi v číslach: 3:45min bez trička, 19 sekúnd o Manchestri United!
Film o Ronaldovi v číslach: 3:45min bez trička, 19 sekúnd o Manchestri United! | zdroj: © TASR

Denník Wall Street Journal sa rozhodol rozkúskovať nový dokumentárny film o Cristianovi Ronaldovi na čísla a určiť, ktoré zábery v ňom uvidíte najčastejšie. Zaujímavé je, že takmer štyri minúty celého dokumentu sa venujú pohľadu na jeho odhalenú hruď.

Len 19 sekúnd z 1,5-hodinového filmu je venovaných záberom na Ronalda v drese Manchestru United, teda klubu, ktorý má podľa vlastných slov stále v srdci. Naopak až 3 minúty a 45 sekúnd si môžu diváci vychutnať pohľad na Ronaldovú postavu bez trička. Upozorňuje na to portál 101greatgoals.com, ktorý sa odváláva na štatistiky Wall Street Journal.

Zaujímavé je tiež, že až 9 minút je venovaných Ronaldovemu agentovi Jorgemu Mendesovi. Vyše sedem minút „patrí“ Realu Madrid, tri portugalskej reprezentácii a niečo vyše minúty Sportingu Lisabon.

Do dokumentu sa dostali aj zábery so speváčkou Rihannou (minúta) či Ronaldova jachta (vyše dvoch). A pochopiteľne dokument neobišiel ani Lionela Messiho, ktorému sa film venuje približne 2,5 minúty.

A bonus na záver – uhladeného Ronalda v obleku alebo smokingu uvidíte skoro 7,5 minúty, čo je vôbec najviac zo všetkych sledovaných atribútov.