Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (12.11.)

štvrtok, 12. november 2015 06:47 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (12.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (12.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Hráč Manchestru United Antonio Valencia sa podrobil operácii nohy, ktorej zranenie si privodil v nedávnom derby s Manchestrom City. Ekvádorský futbalista teraz čaká na verdikt lekárov ohľadom dĺžky absencie, ktorá by však nemala byť príliš veľká (espnfc)

CHELSEA: Zhruba dva týždne oddychu má pred sebou Kurt Zouma. Obranca Chelsea má zdravotné problémy, no charakter zranenia konkretizovaný nebol. (weaintgotnohistory)

CHELSEA vs WEST HAM: Chelsea musí zaplatiť pokutu päťdesiat tisíc libier a o desať tisíc menej zaplatí West Ham United. Oba kluby boli pokutované za správanie svojich hráčov vo vzájomnom zápase. (goal.com)

LEICESTER CITY: Výbornú formu má Jamie Vardy, ktorý za Leicester City v tejto sezóne už nastrieľal 12 gólov. Meno 28-ročného útočníka sa objavilo v spojitosti s Realom Madrid, to však samotný Vardy odmieta. (express)

LEICESTER CITY:Jack Barmby sa vrátil z hosťovania do Leicesteru City. Mladý ofenzívny stredopoliar strávil necelé dva mesiace vo štvrtej najvyššej súťaži, kde obliekal dres Notts County. (nottinghampost)

SUNDERLAND: Emanuele Giaccherini by rád spojil aj ďalšiu časť kariéry s Bolognou. Taliansky stredopoliar patrí anglickému Sunderlandu a v tíme nováčika Serie A tento rok hosťuje. (transfermarkt)

SUNDERLAND a WEST HAM: James Collins vypadol zo zostavy West Ham United a počas januárového prestupového obdobia by skúsený obranca mohol zmeniť dres. Záujem o služby waleského reprezentanta má Sunderland. (mirror)