Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.11.)

štvrtok, 12. november 2015 06:48 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Nolito patrí k oporám Celta Vigo, ale to by už nemuselo platiť dlho. Záujem o skúseného útočníka má Barcelona a zimný prestup 29-ročného krídelníka je údajne veľmi reálny. (goal.com)

REAL MADRID: Zo španielskej nominácie na zápasy proti Anglicku a Belgicku vypadol Isco. Záložník Realu Madrid laboruje so svalovým zranením a vrátil sa do svojho klubu. (managingmadrid)

REAL MADRID: Výbornú formu má Jamie Vardy, ktorý za Leicester City v tejto sezóne už nastrieľal 12 gólov. Meno 28-ročného útočníka sa objavilo v spojitosti s Realom Madrid, to však samotný Vardy odmieta. (express)

SEVILLA: Kevin Gameiro chystá návrat na ihrisko a v zostave Sevilly by sa mal znovu objaviť po reprezentačnej prestávke. Útočník španielskeho klubu je mimo hry od konca októbra, kedy si poranil stehenný sval. (transfermarkt)

RAYO VALLECANO: Toño si na niekoľko mesiacov odpočinie od futbalu. Brankár Raya si zo zápasu s Getafe odniesol prasknutý predný skrížený väz v ľavom kolene. Preto sa pre 35-ročného brankára sezóna skončila. (marca.com)