Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (13.11.)

piatok, 13. november 2015 10:03 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (13.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (13.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Dlhú pauzu pred sebou pravdepodobne má Antonio Valencia. Hráč United utrpel v závere októbra zranenie členka a tento týždeň sa podrobil operácii, ktorá ho môže z hry vyradiť až na päť mesiacov. (mirror)

MANCHESTER CITY: Pablo Zabaleta si koncom októbra poranil koleno, no teraz sa ale cíti lepšie a blíži sa jeho návrat do zostavy Manchestru City. Argentínsky obranca by rád nastúpil hneď po reprezentačnej prestávke, kedy Citizens čaká súboj s Liverpoolom. (transfermarkt)

MANCHESTER CITY: Vincent Kompany nebude k dispozícii Belgicku pre nadchádzajúce priateľské zápasy s Talianskom a Španielskom. Kapitán Manchestru City má od posledného ligového duelu s Aston Villou problémy s lýtkovým svalom. (manchestereveningnews)

SOUTHAMPTON: V zostave Írska sa v prvom barážovom zápase o postup na ME 2016 proti Bosne a Hercegovine neobjaví Shane Long. Útočník Southamptonu si nestihne doliečiť zranenie členka. (irishtimes)

NORWICH:Kyle Lafferty toho za Norwich tento rok veľa neodohral a ponúka sa tak možnosť jeho odchodu. 28-ročný útočník by mohol zamieriť do druhej najvyššej súťaže. Záujem o jeho hosťovanie má Leeds United. (bbc.com)

ASTON VILLA: Anglické médiá začali špekulovať, že Rémi Garde bude chcieť po svojom príchode do Aston Villy vymenovať nového kapitána, to sa však nestane. Kapitánsku pásku bude aj naďalej na rukáv navliekať Micah Richards. (transfermarkt)

WEST HAM: West Hamu by mohol po reprezentačnej prestávke byť opäť k dispozícii Diafra Sakho. Senegalský reprezentant laboruje so stehenným svalom, no stretnutie s Tottenhamom by však mal podľa posledných správ stihnúť. (soccerway)