Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.11.)

piatok, 13. november 2015 10:05 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Na tréningu Barcelony sa po mesiaci a pol objavila jej hlavná hviezda Lionel Messi. Argentínsky kanonier sa po liečbe natrhnutého väzu v kolene zapojil do ľahkého tréningu, ale či stihne El Clásico, nie je stále isté.

SEVILLA: Ciro Immobile hosťuje z Dortmundu v Seville, ktorá musí talianskeho útočníka po sezóne vykúpiť. Podmienkou na to bolo, že 25-ročný útočník odohrá aspoň päť ligových zápasov, čo hráč už splnil. (dailymail)

VALENCIA: Stredopoliar André Gomes sa odpojil od portugalskej reprezentácie a zamieril späť do Valencie. Príde tak o priateľské zápasy s Ruskom a Luxemburskom. Dôvodom je svalové zranenie. (clubvalenciacf)

VALENCIA a RAYO:Yoel Rodríguez je vo Valencii až brankársku štvorkou a reálny je jeho odchod. 27-ročný gólman by potom mohol zamieriť do Raya, ktoré hľadá náhradu za dlhodobo zraneného Tona. Ten má vážne problémy s kolenom a v tohtoročnej sezóne si už nezachytá. (deportevalenciano)

VILLARREAL: Leo Baptistão sa vrátil na maródku Villarrealu. Útočník španielskeho klubu si obnovil zranenie stehenného svalu, ktoré utrpel pred troma týždňami a čaká ho ďalší pauza. Tentokrát by mal chýbať mesiac. (transfermarkt)