Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.11.)

sobota, 14. november 2015 08:31 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (14.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Branislav Ivanović má s Chelsea kontrakt len do konca tohtoročnej sezóny, no srbský reprezentant by mal podľa posledných správ na Stamford Bridge predĺžiť kontrakt. (espnfc)

ARSENAL: Po EURE vo Francúzsku sa Wojciech Szczęsny rozhodne, kde bude pôsobiť. Poľský brankár tento rok hosťuje z Arsenalu v AS Rím a vedenie talianskeho klubu stojí o predĺženie spolupráce. Sám gólman by sa v budúcnosti rád vrátil do Anglicka a vybojoval si späť miesto jednotky. (dailymail)

MANCHESTER UNITED: Real Madrid sa napriek posledným správam stále nevzdáva nádeje na príchod Davida De Gea z Manchestru United. Kúpiť ho chce za 30 miliónov libier, ale je otázne, či to skúsi už túto zimu. (espnfc)

SOUTHAMPTON: Southampton si podľa anglických a nemeckých médií vyhliadol posilu do útoku. Anglicky klub má záujem o Luca Castaignosa, ktorý len pred štartom tohtoročnej sezóny posilnil Eintracht Frankfurt. (transfermarkt)

TOTTENHAM: Moussa Dembélé verí, že by po reprezentačnej prestávke mohol stihnúť londýnske derby s West Hamom. Stredopoliar Tottenhamu má zranené lýtko, kvôli ktorému aktuálne nemôže pomôcť ani belgickej reprezentácii. (standard)

WEST HAM: Operačný zákrok má pravdepodobne pred sebou Dimitri Payet. Ofenzívny univerzál West Hamu United si zo zápasu s Evertonom odniesol zranený členok. Hráč ide v pondelok na ďalšiu kontrolu k špecialistovi, ktorý má rozhodnúť, či bude potrebná operácia (squawka)

ASTON VILLA: Ďalšie vyšetrenia zraneného kolena má pred sebou Jordan Amavi. Francúzsky reprezentant do 21 rokov si zranenie privodil v kvalifikačnom zápase o postup na majstrovstvá Európy 2017. (theguardian)