Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.11.)

sobota, 14. november 2015 08:35 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Real Madrid sa napriek posledným správam stále nevzdáva nádeje na príchod Davida De Gea z Manchestru United. Kúpiť ho chce za 30 miliónov libier, ale je otázne, či to skúsi už túto zimu. (espnfc)

ATLÉTICO MADRID: Na podrobné vyšetrenie mieri Jackson Martínez. Kolumbijský útočník Atlética Madrid si zo zápasu s Čile odniesol zranený členok. (beinsports)

VILLARREAL: Úspešný kouč Villarrealu Marcelino, ktorý mal kontrakt len do roku 2016, predĺžil so Žltou ponorkou zmluvu o ďalšie tri roky. (goal.com)

REAL SOCIEDAD: Real Sociedad sa musí na tri týždne zaobísť bez Jonathasa. Útočník španielskeho klubu má zranený stehenný sval. (transfermarkt)

DEPORTIVO: Haris Medunjanin v priebehu januára zváži, či neopustí Deportivo La Coruña. Bosniansky záložník si za španielsky klub tento rok ešte nezahral a k zmene zamestnávateľa by ho mohol prinútiť aj prípadný úspech národného tímu v baráži o ME 2016 proti Írsku. (transfermarkt)

LAS PALMAS: Krídelník Tana by mal aj naďalej hrať za Las Palmas, s ktorým má aktuálne zmluvu do konca budúcej sezóny. 25 -ročný futbalista sa dohodol na novom kontrakte. (transfermarkt)