Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (15.11.)

nedeľa, 15. november 2015 09:31 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (15.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (15.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Podrobné vyšetrenie pred sebou má Michael Carrick. Anglický záložník Manchestru United nedohral priateľský zápas v Španielsku, keďže utrpel zranenie členka. Podľa prvých správ sú poškodené väzy. (manchestereveningnews)

MANCHESTER UNITED:Adnan Januzaj dodrží zmluvu o hosťovaní a tohtoročnú sezónu dohrá v Borussiu Dortmund. Niektoré médiá v priebehu týždňa začala špekulovať o jeho skoršom návrate do Manchestru United. Belgický krídelník sa totiž v Nemecku nedokázal výraznejšie presadiť a Louis van Gaal mal byť pripravený dať mu v zime ďalšiu šancu. (dailymail)

MANCHESTER UNITED: Manchester United sa snaží získať 25-ročného krídelníka Sofiane Feghoulio z Valencie. Nie je vylúčené, že alžírsky futbalista s United už v januári podpíše predbežnú dohodu o letnom prestupe. (express)

ARSENAL:Danny Welbeck by na maródke Arsenalu mohol stráviť dlhšiu dobu. Anglický útočník si v apríli poranil koleno a nakoniec sa nevyhol operácii. Welbeck sa následne chcel vrátil na prelome decembra a januára, no v túto chvíľu však nie je vylúčené, že bude znovu k dispozícii až vo februári. (trransfermarkt)

ARSENAL: Mladík Harry Donovan už nebude svoj talent rozvíjať v Arsenale. 17-ročný záložník sa za bližšie nešpecifikovaných podmienok presťahoval do iného londýnskeho celku - Millwall. (skysports)

CHELSEA: Do West Ham United prichádza Daniel Kemp. Iba 16-ročný odchovanec Chelsea zamieri do londýnskeho klubu v novom roku. (skysports)

SUNDERLAND: Mikael Mandron nedostáva veľa šancí v Sunderlande a preto odchádza. Francúzsky útočník bol do 2. januára zapožičaný na hosťovanie do Hartlepoolu. (skysports)

WEST HAM a WATFORD: Seydou Doumbia sa po návrate do CSKA Moskva opäť dostal do skvelej formy a po konci hosťovania z AS Rím by mohol zamieriť do Premier League. Momentálne sa  najviac hovorí o West Hame a Watforde. (dailystar)