Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.11.)

nedeľa, 15. november 2015 09:33 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: S individuálnym tréningom už začal Sergio Ramos. Obranca Realu Madrid si v zápase so Sevillou znova poranil rameno a hrozila mu až šesťtýždňovej pauza. No samotný hráč verí, že bude fit už po reprezentačnej pauze, kedy Real čaká súboj s Barcelonou. (transfermarkt)

REAL MADRID: Lucas Biglia podáva za Lazio Rím dobré výkony a preto je možné, že v zime prestúpi. Argentínsky reprezentant je dlhodobo pod drobnohľadom Realu Madrid, ktorý teraz údajne zvažuje ponuku vo výške 30 miliónov eur. (lequipe)

ATLÉTICO MADRID: Guilherme Siqueira vysedáva v Atléticu Madrid len na lavičke náhradníkov a do úvahy prichádza jeho januárový odchod. Brazílsky obranca by sa mohol vrátiť do Portugalska, pretože záujem o neho má lisabonská Benfica. (transfermarkt)

ATLÉTICO MADRID: Do zostavy Atlética Madrid sa po reprezentačnej prestávke vráti Luciano Vietto. Argentínsky útočník je v poriadku po operácii slepého čreva, ktorej sa podrobil začiatkom októbra. (sportsmole)

VALENCIA: Manchester United sa snaží získať 25-ročného krídelníka Sofiane Feghoulio z Valencie. Nie je vylúčené, že alžírsky futbalista s United už v januári podpíše predbežnú dohodu o letnom prestupe. (express)

VALENCIA:Lucas Orbán by sa v januári mohol vrátiť do vlasti. Záujem o argentínskeho obrancu má Boca Juniors. Orbán pôsobí vo Valencii, za ktorú naposledy nastúpil začiatkom októbra a preto sa špekuluje o jeho odchode. (levante-emv.com)