Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.11.)

pondelok, 16. november 2015 06:35 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (16.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: James Rodríguez má s Realom Madrid kontrakt až do roku 2020, no čoskoro by mohlo medzi oboma stranami dôjsť k predĺženiu vzájomnej spolupráce. O to mal požiadať sám kolumbijský reprezentant, ktorý žiada lepšie finančné ohodnotenie. (transfermarkt)

ATLÉTICO MADRID: Chelsea javí záujem o krídelníka Antoine Griezmanna z Atlética Madrid. The Blues sú za neho pripravený ponúknuť 40 miliónov libier. (metro)

FC BARCELONA: Sebastian Giovinco má teraz po konci sezóny v americkej MLS voľno a späť do Európy sa však na hosťovanie sťahovať nebude. Podľa zámorských médií mala mať o 28-ročného útočníka záujem okrem iného aj Barcelona. (mlssoccer.com)

FC BARCELONA:Sergio Busquets má poranený stehenný sval a bude chýbať španielskej reprezentácii v priateľskom stretnutí proti Belgicku. Problém záložníka Barcelony nie je vážny a mal by stihnúť zápas s Realom Madrid. (bleacherreport.com)

VALENCIA: Z Francúzska do Španielska by sa mohol sťahovať Nicolas N'Koulou. O obrancu Marseille sa zaujíma Valencia. (mercafutbol.com)