Main Content

Sparta chce za Réwaya dve hviezdy Slovana Bratislava!

pondelok, 16. november 2015 12:05 | Autor: Martin Gregor

Sparta chce za Réwaya dve hviezdy Slovana Bratislava!
Sparta chce za Réwaya dve hviezdy Slovana Bratislava! | zdroj: © TASR

Český portál hokejzurnal.cz prináša nové informácie týkajúce sa možného prestupu Martina Réwaya do Slovana Bratislava.

Podľa informácii hokejzurnal.cz sa Sparta Praha nebráni odchodu Martina Réwaya do klubu KHL Slovan Bratislava. Požaduje však zaňho adekvátnu náhradu, ktorou je údajne dvojica Slovincov Rok Tičar a Žiga Jeglič. Tí by mali v metropole Česka doplniť ďalšieho slovinskeho reprezentanta Roberta Saboliča.

Slovan Bratislava sa však táto alternatíva pochopiteľne nepáči, keďže Tičas s Jegličom patria medzi hráčov, ktorí podávajú vo farbách belasých dlhodobo kvalitné výkony.

Slovan preto ponúka za Réwaya iné alternatívy. Podľa informácii hokejzurnal.cz je jednou z nich Michal Sersen, ktorý už v Sparte pôsobil a pozná ho dobre aj tréner Jandač.

Druhou možnosťou je výmena za Kanďanov LeBlanca a Parého, s čím však Sparta údajne nesúhlasí, pretože hráči z krajiny javorových listov sa herne trápia.

Aj v prípade, že by sa kluby na výmene dohodli, prestup Réwaya komplikujú aj zmluvy v KHL. S odchodom do Sparty by totiž spomínaní hráči museli súhlasiť a to je skôr nepravdpeodobné.

Sparte by v tom prípade zostali len dve možnosti. Do Slovana Réwaya predá, alebo ho nechá hrať za Benátky nad Jizerou, kde momentálne trénuje.

Čitajte tiež:
Sparta Praha: Za Réwaya ponúkajú viac ako Slovan aj Karlové Vary!