Main Content

Sparta Praha: Za Réwaya ponúkajú viac ako Slovan aj Karlové Vary!

pondelok, 16. november 2015 15:46 | Autor: Martin Gregor

Sparta Praha: Za Réwaya ponúkajú viac ako Slovan aj Karlové Vary!
Sparta Praha: Za Réwaya ponúkajú viac ako Slovan aj Karlové Vary! | zdroj: © TASR

Sparta Praha sa nebráni prestupu Martina Réwaya do Slovana Bratislava. Športový riaditeľ pražského klubu však upozorňuje, že za mladý slovenský talent ponúkajú viac než Slovan aj Karlové Vary.

Čoskoro to už bude mesiac, čo Martin Réway odohral posledný zápas za Spartu Praha. Medzitým nastúpil aspoň na tri reprezentačné zápasy na Nemeckom pohári, no aj tam bolo cítiť, že mu chýba herná prax.

,,Čakal som od neho viac (na Nemeckom pohári pozn. red.), pretože je hokejovo inde, ako ostatní. Okrem pár akcii a gólu proti Nemecku ale toho moc neukázal. Je vidieť, že mu chýba zápasová prax,“ cituje portál aktualne.cz rozhovor agenta New York Rangers Otta Haščáka pre sport.sk.

Podľa informácii, ktoré sme vám priniesli dnes doobeda na základe článku hokejzurnal.cz má Slovan Bratislava o Martina Réwaya trvalý záujem, no nevie sa dohodnúť so Spartou na podmienkách prestupu. Tá zaňho vraj požaduje šikovných slovinských reprezentantov Žigu Jegliča a Roka Tičara. S tým ale Slovan nesúhlasí.Viac čítajte tu >>>

Sparta Praha si však myslí, že Réwayova cena je vysoká a Slovan zaňho ponúka málo. ,,Môžem povedať, že aj Karlové Vary nám ponúkli vyššiu čiastku než Slovan, prezrádza pre aktualne.cz športový manažér Sparty Praha Patrik Martinec. Tiež vylučuje, že by Réwayov prestup do Slovana komplikoval údajný zákaz od KHL na prestupy „belasých“. ,,Jediný problém je v tom, že Slovan zatiať neponúkol adekvátnu čiastku.