Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.11.)

utorok, 17. november 2015 06:50 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (17.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

FC BARCELONA: Ivan Rakitić začína trénovať a mal by stihnúť ostro sledovaný zápas s Realom Madrid. Stredopoliar Barcelony si doliečil zranenie lýtka, ktoré si privodil začiatkom novembra. (transfermarkt)

FC BARCELONA a SPORTING GIJÓN: Alen Halilović by mohol na konci sezóny zmeniť dres. Chorvátsky stredopoliar, ktorý momentálne hosťuje v Sportingu Gijón patrí Barcelone. Tá údajne zvažuje, že by ho predala s možnosťou spätného odkúpenia. (transfermarkt)

VALENCIA: Sofiane Feghouli sa dostal do hľadáčiku Manchestru United. Alžírsky reprezentant má s Valenciou kontrakt len do konca tohtoročnej sezóny, ale obe strany však ešte čaká rokovanie o jej predĺžení. (sportsmole)

VALENCIA: Chelsea je už dlhšie pripravená ukončiť hosťovanie útočníka Radamela Falcaa, pričom o hráča už usiluje Valencia. (goal.com)

DEPORTIVO: Stredopoliar Deportiva La Coruňa Celso Borges si zo zrazu kostarickej reprezentácie priviezol zranenú nohu a vynechá derby s Celta Vigo. Problém je pravdepodobne vážnejší a hráč by mohol chýbať po celý zvyšok roka. (transfermarkt)