Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.11.)

streda, 18. november 2015 06:07 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (18.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: James Milner znovu naplno trénoval so spoluhráčmi. Stredopoliar Liverpoolu je v poriadku po problémoch so stehenným svalom a nič nebráni tomu, aby nastúpil k zápasu s Manchestrom City. (theguardian)

LIVERPOOL: Liverpool by mohol opäť priviesť Xabiho Alonsa. Ten má s Bayernom Mníchov kontrakt do konca tohtoročnej sezóny a jeho predĺženie zostáva otázne.  (goal.com)

CHELSEA: Stefano Sensi patrí k veľkým talianskym talentom, čoho si začínajú všímať už aj zahraničné kluby.  Záujem o záložníka Ceseny má podľa správ z talianska londýnska Chelsea. (bleacherreport)

SOUTHAMPTON: Graziano Pelle je spájaný s návratom na Apeninský polostrov. Útočník Southamptonu by mohol konkrétne zamieriť do Turína. Záujem o 30-ročného kanoniera má podľa anglických médií Juventus. (espnfc)

EVERTON: Everton je ďalším záujemcom o Evera Banegu. Argentínsky stredopoliar hrajúci za Sevillu má zmluvu iba do konca sezóny. Samotný hráč sa však nedávno nechal počuť, že by v Španielsku rád podpísal nový kontrakt. (metro)

TOTTENHAM: Federico Fazio za Tottenham pravidelne nepostupuje, čo by mohlo znamenať jeho odchod. 28-ročný obranca by mohol zamieriť do Francúzska, kde sa o neho zaujíma Montpellier. (transfermarketweb)

WATFORD: Seydou Doumbia hosťuje z AS Rím v CSKA Moskva a do ruského klubu by rád prestúpil, avšak vylúčené nie je ani sťahovanie do Anglicka. Záujem o reprezentanta Pobrežia Slonoviny má hneď niekoľko európskych celkov, medzi ktoré sa teraz pridal aj Watford. (standard)