Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.11.)

streda, 18. november 2015 06:09 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (18.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: V ohrození je štart Keylor Navasa v stretnutí s Barcelonou, ktoré sa hrá túto sobotu. Brankár Realu Madrid má stále svalové problémy a do tréningu sa má zapojiť dva dni pred zápasom. (managingmadrid.com)

REAL MADRID: Realu Madrid sa doliečujú postupne všetky opory. Po zraneniach znova trénovali obrancovia Marcelo so Sergiom Ramosom a stredopoliar Isco, ktorí by tak mohli stihnúť sobotňajšie El Clásico. (marca.com)

FC BARCELONA: Lionel Messi si po siedmich týždňoch znovu zatrénoval s prvým tímom Barcelony. Argentínsky útočník si doliečuje zranené koleno a má nádej, že nastúpi k zápasu s Realom Madrid. (dailymail)

VALENCIA: Álvaro Negredo sa vo Valencii do prvého tímu tak rýchlo nevráti. Španielsky útočník sa podrobil operácii slepého čreva a bude minimálne mesiac bez futbalu. (espnfc)

SEVILLA: Anglický Everton je ďalším záujemcom o Evera Banegu. Argentínsky stredopoliar hrajúci za Sevillu má zmluvu iba do konca sezóny. Samotný hráč sa však nedávno nechal počuť, že by v Španielsku rád podpísal nový kontrakt. (metro)

DEPORTIVO: Tri až štyri mesiace bude mimo hry Celso Borges. Kostarický stredopoliar Deportiva La Coruňa si z reprezentačného zrazu priviezol zranenú nohu a podrobné vyšetrenie odhalilo zlomeninu, ktorá si vyžiada operáciu. (concacaf)