Main Content

Réway má vraj nový klub! Slovan to ale nebude!

streda, 18. november 2015 09:13 | Autor: Martin Gregor

Réway má vraj nový klub! Slovan to ale nebude!
Réway má vraj nový klub! Slovan to ale nebude! | zdroj: © TASR

Slovenský talent Martin Réway má po takmer mesačnom hernom výpadku na klubovej úrovni údajne nového zamestnávateľa. Nie je to však Slovan Bratislava, s ktorým bol spájaný najčastejšie.

20-ročný Réway, ktorý v bol v čase, kedy požiadal Spartu Praha o uvoľnenie, najproduktívnejším hráčom českej najvyššej súťaže, by sa mal podľa informácii sport.sk sťahovať do Švajčiarska!

Jeho novým klubom by mal byť HC Fribourg-Gottéron, ktorý sa aktuálne nachádza na druhej priečke švajčiarskej NLA. Tieto informácie zatiaľ Réwayov agent Michal Sivek nepotvrdil, no naznačuje to jeho status na Twitteri, na ktorom sa nachádza fotka Réwaya, ako balí výstroj s popisom: „Balíme, Martin Réweay už zná sve ďalší působiště #ehshockey”


Agent Michal Sivek by mal tieto špekulácie potvrdiť v priebehu dnešného dňa. Samozrejme sa o tom dočítate na Sport7.sk.

Dopĺňame, že Réway opustil Spartu Praha z dôvodu nedostatočného hracieho času na ľade. Jeho priemerný ice-time bol porovnateľný s hráčmi štvrtej formácie a to napriek tomu, že bol najproduktívnejším hráčom celej ligy.

Meno slovenského reprezentanta sa potom spájalo najmä so Slovanom Bratislava, ktorý ale Sparte nevedel ponúknuť za talentovaného mladíka dostatočnú kompenzáciu. Podľa viacerých médii Sparta požadovala Roka Tičara so Žigom Jegličom, s čím však Slovan nesúhlasil. Rovnako tak zrejme nebol schopný splniť finančné požiadavky českého klubu.