Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (19.11.)

štvrtok, 19. november 2015 08:06 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (19.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (19.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Chelsea si poistila služby Jake Clarke-Saltera. Iba 19-ročný obranca s Blues predĺžil kontrakt až do roku 2019. (metro)

CHELSEA a WBA: S odchodom z West Bromwich Albion je neustále spájaný Saido Berahino. Anglického útočníka údajne sleduje Chelsea, ktorá chce počas zimnej prestávky vystužiť útočnú radu.(espnfc)

LIVERPOOL: Do tréningu Liverpoolu sa znovu zapojil Daniel Sturridge. Anglický útočník je v poriadku po problémoch s kolenom. (espnfc)

SOUTHEMPTON: Ivan Strinić sa nedokázal presadiť v Neapole a počas zimnej prestávky by tak mohol zmeniť dres. Záujem o chorvátskeho obrancu majú podľa posledných správ konkurenčná Sampdoria Janov a Southampton. (goal.com)

NEWCASTLE: Obranca Mike Williamson si pretiahne svoje hosťovanie z Newcastlu vo Wolverhamptone. Ten si ho pôvodne vypožičal do konca novembra, ale kluby sa dohodli na predĺžení spolupráce až do januára. (bbc.com)

WEST HAM: Dobrú správu v zlej situácii si od lekárov vypočul Dimitri Payet. Ofenzívny futbalista West Hamu United nedávno utrpel vážne zranenie členku a bez futbalu bude tri mesiace, tešiť ho však môže to, že sa vyhne operácii. (independent)

EVERTON: Ron Vlaar by mohol nastupovať za Everton. Bývalý kapitán Aston Villy je od konca minulej sezóny bez angažmánu, no pri úspešnom absolvovaní zdravotnej prehliadky mu chce podľa anglických médií ponúknuť zmluvu Everton. (metro)

CRYSTAL PALACE: Damien Delaney by mohol spojiť aj ďalšiu časť svojej kariéry s Crystalom Palace. Skúsený obranca má zmluvu len do konca sezóny a klub je s jeho výkonmi natoľko spokojný, že by s hráčom rád uzavrel nový kontrakt platný do júna 2017. (sportsmole)