Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.11.)

štvrtok, 19. november 2015 08:07 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (19.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Do prípravy Realu Madrid sa opätovne zapojil Karim Benzema. Francúzsky útočník laboroval posledný mesiac sa zraneným stehenným svalom, no teraz ale existuje reálna šanca, že stihne víkendové El Clásico. (bleacherreport)

REAL MADRID: Medzi tromi žrďami Realu Madrid sa v zápase s Barcelonou znovu objaví Keylor Navas. Kostarický brankár mal svalové problémy, no na víkend by mal byť pripravený. (ticotimes)

FC BARCELONA: Ivan Rakitić síce po zranení lýtka znovu trénoval, no jeho prípadný štart v ostro sledovanom dueli s Realom Madrid zostáva neistý. Chorvátsky reprezentant vynechal utorňajší tréning a o jeho možnom nasadení do zápasu sa zrejme rozhodne až tesne pred začiatkom El Clásica. (transfermarkt)

REAL SOCIEDAD: Služby ďalšieho hráča si poistil Real Sociedad. V baskickom celku bude pokračovať záložník Markel Bergara, ktorý predĺžil kontrakt do júna 2019. (tribalfootball)

EIBAR: Dani Garcia sa môže tešiť na ďalšie roky strávené v Eibare. Španielsky klub so svojim záložníkom predĺžil zmluvu do júna 2018. (football-espana.net)