Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.11.)

piatok, 20. november 2015 11:11 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (20.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: Biely balet odhodlane lanári do svojich radov ofenzívneho záložníka Lucasa Limu zo Santosu. Transfer je doslova na spadnutie a hráč by sa po troch juhoamerických pôsobiskách mohol predviesť aj v Európe. (Futbol.as)

REAL MADRID: Zajtra je na programe dlho očakávané El Clásico, ktoré možno vynechá Sergio Ramos. Ten si obnovil zranenie ramena. Správy v médiách sa líšia. Niektoré počítajú s jeho absenciou, iné predpokladajú, že po súboji s Barcleonou pôjde na operáciu. (Mirror)

BARCELONA: Až tesne pred zápasom s Realom Madrid padne verdikt o tom, či Lionel Messi nastúpi. V kariére dal proti Realu už 21 gólova a ďalšie by sa Barçe určite hodili. Problém s kolenom sa však javí ako vážna prekážka. (klubový web)

VALENCIA & RAYO VALLECANO: Rayo muselo riešiť zranenie brankára Toña, pre ktorého sa už sezóna skončila. Medzi tri žrde získalo na hosťovanie Yoela Rodrígueza z Valencie. (Fichajes)

RAYO VALLECANO: Zranené rameno štyri týždne nepustí do boja Razvana Rata. Osemnásty tím La Ligy sa tak musí zaobísť bez skúseného krajného obrancu proti Valencii, Realu Sociedad či Málage. (Transfermarkt)

ESPANYOL: Hoci sa Yuto Nagatomo vrátil do zostavy Interu Miláno, reči o jeho odchode neutíchajú. Španielska tlač považuje momentálne za najhorúcejšie želiezko v ohni Los Periquitos. (Football-Italia)

ESPANYOL: 33-ročný gólman Victor Valdés má v najbližšej dobe opustiť Veľkú Britániu a svoje nové pôsobisko má nájsť v Espanyole. Odchovanec Barcelony si teda možno zahrá za jej mestského rivala. (mundodeportivo)

GRANADA: Dvojgólový útočník Youssef El Arabi ďalší zásah proti Bilbau určite nepridá. Dôvodom je zranený členok, ktorý si privodil pri plnení reprezentačných povinností a včera absentoval na tréningu. (African Football)