Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (20.11.)

piatok, 20. november 2015 11:11 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (20.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (20.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Na podpis novej zmluvy je pripravený stredopoliar Fernandinho. Brazílčan je momentálne zaviazaný do leta 2017 a platnosť kontraktu bude ešte dlhšia. (Skysports)

MANCHESTER UNITED: 33-ročný gólman Victor Valdés má v najbližšej dobe opustiť Veľkú Britániu a svoje nové pôsobisko má nájsť v Espanyole. Odchovanec Barcelony si teda možno zahrá za jej mestského rivala. (mundodeportivo)

MANCHESTER UNITED & LIVERPOOL: Nemecký krídelník Schalke 04, Leroy Sané, nastrieľal štyri góly v doterajších 12 dueloch a upozornil na seba pozornosť v Premier League. Počas zimy sa oňho pobije Jürgen Klopp s Louisom Van Gaalom. (Telegraph)

CHELSEA: Na včerajšom tréningu The Blues sa objavil aj brankár Thibaut Courtois. Belgičan má po vážnom zranení kolena nastúpiť až v decembri a tento dátum by nerád ponáhľal. (Daily Mail)

CHELSEA: Pokiaľ je londýnsky záujem o Alexa Teixeiru zo Šachťaru seriózny, musia si pripraviť najmenej 30 miliónov libier. Ukrajinci brazílskeho záložníka za menej pustiť nehodlajú. (Express)

EVERTON: Viaceré anglické médiá prišli s informáciou, že Ron Vlaar rokuje o možnej spolupráci s Karamelkami. Šlo však len o výmysel a bývalý bek Aston Villy tento tím neposilní. (Daily Star)

TOTTENHAM: Mládežnícky reprezentant Srbska, Miloš Veljkovič, môže opustiť White Hart Lane už počas zimy. Okrem toho, že sa neprebil do zostavy, nebude podpisovať ani nový kontrakt a Kohúti majú poslednú šancu, ako na ňom zarobiť. (Metro)

SOUTHAMPTON: Počas sezóny 2015/16 odohral Jay Rodriguez 8 ligových zápasov a opäť je zapísaný na maródke. Dôvodom sú problémy s členkom, ktoré možno budú rieštené operáciou. (BBC)

WATFORD: Rakúšan Sebastian Prödl vynechá najbližší ligový zápas proti Manchestru United. Do boja ho nepustí zranené lýtko. (TeamTalk.com)

PREMIER LEAGUE: Vedenie súťaže sa rozhodlo, že pred víkendovými zápasmi bude na všetkých štadiónoch znieť francúzska hymna. Dôvodom je geografická blízkosť ku krajine, dlhé historické vzťahy a fakt, že tu pôsobí 72 futbalistov z krajiny galského kohúta. (Skysports)