Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.11.)

sobota, 21. november 2015 09:37 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (21.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: V nominácii na El Clásico je aj Karim Benzema. Francúzsky útočník stihol dať dokopy zranený stehenný sval. (Daily Mail)

BARCELONA: Budúcnosť na trénerskej lavičke Barçy nevylúčil Patrick Kluivert. 39-ročný Holanďan však vie, že v Katalánsku sa trénovať neučí. „Dúfam, že by som v budúcnosti mohol trénovať Barcelonu, pretože je to najlepší klub sveta. Chcem začať trénovať v Španielsku, v dobrom tíme. Ale nie v Barcelone.“ (Goal)

ATLÉTICO MADRID: Los Colchoneros sledujú útočníka Michyho Batshuayia z Olympique Marseille. Francúzske médiá vidia reálne možnosť, že Belgičan zmení zamestnávateľa už v januári. (Daily Star)

CELTA VIGO: Defenzívny záložník Nemanja Radoja má pred sebou operáciu boľavých triesel. V priebehu tohto kalendárneho roka tak pôjde pod nôž druhý raz s týmto problémom a Celta sa musí pripraviť na jeho dlhodobú absenciu. (Marca)

EIBAR: Spoluprácu do leta 2018 podpísal záložník Ander Capa. V Baskicku pôsobí od začiatku kariéry a odohrať stihol 117 zápasov. (Marca)

LEVANTE: Alžírčan Nabil Ghilas počas hosťovania z Porta odohral 11 zápasov, no neskóroval. To, pochopiteľne, pre útočníka vôbec nie je dobrou vizitkou a vedenie plánuje hráča predčasne vrátiť do Portugalska. (abola.pt)

BETIS: Do konca sezóny 2018/19 má brankár Antonio Adán o príjem postarané. V Seville dohodol predĺženie trvania kontraktu o dve sezóny. (Sport.es)