Main Content

EL CLASICO V KOCKE: Pozrite si najdôležitejšie momenty duelu Real - Barcelona 0:4 (VIDEO+FOTO)

sobota, 21. november 2015 20:08 | Autor: Dávid Lech

EL CLASICO V KOCKE: Pozrite si najdôležitejšie momenty duelu Real - Barcelona 0:4 (VIDEO+FOTO)
EL CLASICO V KOCKE: Pozrite si najdôležitejšie momenty duelu Real - Barcelona 0:4 (VIDEO+FOTO) | zdroj: © TASR

Real Madrid absolútne nezvládol domáci súboj s FC Barcelona a prehral vysoko 0:4. Prinášame prehľad najdôležitejších momentov sobotňajšieho stretnutia, v ktorom Barcelona deklasovala svojho súpera a zo Santiaga Bernabeu si odváža mimoriadne cenné víťazstvo.

Hneď v jedenástej minúte otvorila FC Barcelona skóre po presnom zásahu Luisa Suareza, ktorý zužitkoval vynikajúci prihrávku Sergi Roberta. 

Po viacerých sľubných šanciach na oboch stranách napokon v prvom polčase padol ešte jeden gól. V 39. minúte sa oň postaral hosťujúci hráč Neymar. Defenzíva Realu Madrid nechala brazílskeho futbalistu trestuhodne osamoteného, Neymar sa zmocnil lopty a rutinérsky poslal loptu popod Navasa.

Barcelona mohla viesť po prvom polčase už rozdielom triedy, no Luis Suareza a následne aj Ivan Rakitič spálili obrovskú gólovú šancu. Messiho reakcia hovorí za všetko. 

Luis Suarez takto z piatich metrov opečiatkoval svojou strelou do poloprázdnej brány len hlavu Marcela.

Real Madrid aj vďaka fantastickému defenzívnemu zákroku Marcela (vyššie) živil počas prestávkyšancu na zvrat. V 48. minúte musel taktozasahovať po strele Jamesa Rodrigueza Claudio Bravo.

 V 53. minúte prišla ďalšia ukážková akcia Barcelony, na ktorej konci po efektnej a efektívnej pätičke Neymara stál Andres Iniesta - 3:0!

Real Madrid sa napriek nepriaznivému stavu nevzdával a veril v obrat. V 68. minúte ale doslova ukradol gól z kopačky Cristiana Ronalda brankár Claudio Bravo.

V 74. minúte po krásnej akcii Katalánvcov doslova pochoval nádeje najväčších optimistov svojím druhým gólom v zápase Luis Suarez

V 81. minúte sa domáci snažili skorigovať nepriaznivý výsledok, no Claudio Bravo bol jednoducho neprekonateľným a svojimi zákromi privádzal strelcov Realu do šialenstva.

Frustrácia hráčov domácich z potupného výsledku sa dokonale prejavila v 84. minúte, v ktorej Isco škaredo fauloval Neymara, za čo videl okamžite červenú kartu a bol predčasne vykázaný pod sprchy.

Real Madrid - FC Barcelona 0:4 (0:2)

Góly: 11. Suárez, 39. Neymar, 53. Iniesta, 74. Suárez
ŽK: 23. James Rodriguez, 51. Ramos, 83. Carvajal - 30. Dani Alves, 90+. Busquets
ČK: 84. Isco (Real Madrid) 

Zostavy a striedania

Real Madrid: Navas - Danilo Varane, Ramos, Marcelo (59. Carvajal) - Modric, Kroos - James Rodriguez (56. Isco), Bale, Ronaldo - Benzema.
Barcelona: Bravo - Dani Alves, Pique, Mascherano (28. Mathieu), Alba - Rakitic (56. Messi), Busquets, Iniesta (77. Munir) - Roberto, Suarez, Neymar.