Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (22.11.)

nedeľa, 22. november 2015 10:23 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (22.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (22.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Červení diabli včera zdolali Watford 2:1 a Ander Herrera pobudol na ihrisku len 24 minút. Potom musel striedať pre zranenie zadného stehenného svalu a čaká, ako dlho bude absentovať. (Daily Mail)

MANCHESTER UNITED: Najintenzívnejší záujem o ofenzívneho záložníka Leroya Saného zo Schalke 04 momentálne avizujú z Manchestru. Nemec po troch rokoch zrejme opustí Gelsenkirchen. (Telegraph)

MANCHESTER UNITED: Dlhý zoznam zranených hráčov dopĺňa aj Phil Jones. Po zápase s Watfordom hlási problémy s členkom a istá je jeho absencia v Champions League proti PSV Eindhoven. (Skysports)

LIVERPOOL: Tím prežil krásny futbalový večer na Etihad Stadium, v ktorom zdolal Manchester City 4:1. Jedným gólom prispel aj Martin Škrtel. V nabitej tabuľke je mužstvo deviate so stratou jediného bodu na miestenku v Európskej lige.

LIVERPOOL: Okrem radosti prišla včera aj jedna zlá správa. Philippe Coutinho duel nedohral, no Jürgen Klopp bezprostredne po zápase vyslovil vieru, že nejde o nič vážne. (klubový web)

LIVERPOOL: Na Anfielde si údajne vyhliadli 23-ročného záložníka Granita Xhaku, o ktorom sa písalo, že čoskoro opustí Borussiu Mönchengladbach. Švajčiarsky reprezentant však na odchod momentálne nemyslí a v hlave má len zmluvu platnú do leta 2019. (Metro)

ARSENAL: V siedmich zápasoch po sebe dokázal Mesut Özil prihrať na gól. V Premier League tak vytvoril nový rekord, hoci len vylepšený vlastný. (Independent)

ARSENAL: Včera proti West Bromu ani v utorok proti Dinamu Záhreb nenastúpi Alex Oxlade-Chamberlain. Počas rekonvalescencie so zraneným stehenným svalom došlo ku komplikáciám. (Daily Mail)

ARSENAL: Francis Coquelin má zranené koleno a Kanonieri teraz netrpezlivo očakávajú, kedy sa bude môcť zapojiť do hry. Stalo sa tak už po necelej štvrťhodine zápasu proti West Bromwichu. (Daily Mail)

MANCHESTER CITY: Niektorí priaznivci sa tešili na blížiaci sa návrat Samira Nasriho, no ostali poriadne sklamaní. Svalové problémy potrebujú ešte minimálne 3 mesiace oddychu, v najhoršom prípade až 5. (Guardian)

SUNDERLAND: Veľké zmeny v kádri počas zimy avizuje Sam Allardyce. Na odchode má byť Sebastian Larsson aj Jermain Defoe, ktorých nahradia nové kvalitné posily. (Telegraph)

LEICESTER CITY: 28-ročný útočník Jamie Vardy vstúpil do histórie Premier League. Skóroval v desiatich po sebe nasledujúcich zápasoch, čím napodobnil Ruuda van Nistelrooya. (Skysports)

LEICESTER CITY: 31-ročný záložník Gökhan Inler nie je medzi Líškami spokojný a plánuje odchod. Bývalý futbalista Bazileja, Udinese či SSC Neapol potrebuje na ihrisku viac času. (Leicester Mercury)