Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.11.)

pondelok, 23. november 2015 11:00 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.11.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (23.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Division.

REAL MADRID: El Clásico bude, tradične, častou témou ešte zopár dní. Rieši sa najmä Rafael Benítez, ktorý strácal dôveru vedenia a všetko vyvrcholilo prehrou s Barçou. Podľa niektorých zrdojov nie je vylúčené, že sa na lavičku A-tímu posunie Zinedine Zidane. (Eurosport)

REAL MADRID: Všetky reči o odchode Garetha Balea sú výmyslom. Sám Walesan tvrdí, že chcel od začiatku kariéry dosiahnuť vrchol, a ten je práve v Madride. Čas v Reale si užíva a chce získať množstvo trofejí. (ESPN)

BARCELONA: Proti Realu Madrid Javier Mascherano nedohral a niektorí sa obávali, že ide o natrhnutie stehenného svalu. Tieto informácie však boli absolútnou kačicou a hráč má len modrinu na stehne, ktorá ho zo zostavy pre duel s AS Rím nevyradí. (Goal)

ATLÉTICO MADRID:Fernandovi Torresovi čoskoro skončí hosťovanie z AC Milána a Diego Simeone zatiaľ odmieta situáciu komentovať. Povedal len toľko, že si Torresa váži ako hráča, nie ako idol. Čas rozhodne. (ESPN)

ATLÉTICO MADRID: Tento rok Diego Simeone s novinármi odmieta riešiť ambície Atlética na titul. „Dôležité je stále rásť a chceli by sme dosiahnuť opäť úroveň futbalu, ktorá bola veľmi dobrá. Ideme od zápasu k zápasu a uvidíme, kam až sme schopní zájsť.“ konštatoval na tlačovej konferencii. (Goal)

CELTA VIGO: Os Celestes sa doteraz rázne bránili predaju Nolita, no veľkú ponuku údajne chystá Arsenal Londýn. Ten bude mať oproti Barcelone veľkú výhodu, pretože Celta nechce posilňovať ligových konkurentov. (Metro)

BILBAO: Plný optimizmu je Ernesto Valverde v súvislosti so zranením Ikera Muniaína. Problém so stehnom nemá byť vážneho charakteru a už budúci týždeň bude pripravený naplno trénovať. (Football-Espana)

REAL SOCIEDAD: Podpis novej zmluvy je na programe v prípade dvoch opôr. Nanovo zazmluvnený má byť bek Iñigo Martínez a brankár Gerónimo Rulli.

BETIS: 23-ročný obranca Cristiano Piccini je poriadne zaskočený zo správ, ktoré sa šíria o jeho osobe. Údajne zvažoval odchod z tímu Los Verdiblancos. Cez sociálnu sieť však všetkým odkázal, že nič nie je vzdialenejšie pravde ako toto tvrdenie. (Marca)

GRANADA: Zverenci Giampola Pozza včera zaknihovali dôležité víťazstvo nad Athleticom Bilbao 2:0 a z chvosta tabuľky vyskočili mimo zóny zostupu. Šlo len o druhý triumf v tejto sezóne.