Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.11.)

pondelok, 23. november 2015 11:01 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (23.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Podľa britskej tlače sa hviezdnemu Zlatanovi Ibrahimovićovi páči myšlienka prestupu do Premier League. Údajne sa nechal počuť, že by si z tamojších celkov vybral The Gunners. (ESPN)

ARSENAL: Zápas proti WBA mal nepríjemný koniec aj pre Mikela Artetu. 33-ročný záložník čaká na výsledky podrobných vyšetrení. (Mirror)

ARSENAL: Tri mesiace bez záložníka Francisa Coquelina má pred sebou Arsenal. Dôvodom takej dlhej absencie je zranené koleno zo zápasu proti West Hamu. (Daily Mail)

MANCHESTER CITY: Úspešne absolvovanú operáciu stehenného svalu prežil Samir Nasri a teraz bude poriadne dlho odpočívať. Najoptimistickejšie prognózy hovoria o troch mesiacov, najhrozivejšie už o šiestich. (Goal)

MANCHESTER UNITED: Louis van Gaal sa rozhodol zvýšiť konkurenciu na pozícii ľavého obrancu a do úvahy pripadá Ricardo Rodríguez, 23-ročný zadák Wolfsburgu. (Metro)

CHELSEA: Do Londýna zrejme počas zimy príde slávny útočník. Najväčšiu pozornosť v tomto smere novinári venujú gabonskému reprezentantovi Pierre-Emerickovi Aubameyangovi z Borussie Dortmund. V aktuálnej sezóne rozvlnil sieť 15krát v 13 dueloch. (Express)

CHELSEA: Eden Hazard cez médiá poprel správy o tom, že má zlý vzťah s Josém Mourinhom a chce Stamford Bridge opustiť. „Sezónu som nezačal dobre. Snažil som sa zistiť prečo, no naozaj neviem. Niekedy človek nevie a jednoducho musí ísť ďalej. Dávam do tréningov všetko, rovnako aj do zápasov.“ uznal k manažérovej kritike z úvodu ročníka. (BBC)

ARSENAL: Celta Vigo sa doteraz rázne bránila predaju Nolita, no veľkú ponuku údajne chystajú The Gunners. Tí budú mať oproti Barcelone veľkú výhodu, pretože Celta nechce posilňovať ligových konkurentov. (Metro)

TOTTENHAM: Včera sa stretli Spurs s West Hamom a duel vyznel jasným víťazstvom domácich 4:1. Dvakrát sa medzi strelcov zapísal Harry Kane, čím sa v tabuľke strelcov dostal na tretie miesto.

WEST HAM: Kladivári sa definitívne rozhodli a počas januára budú rokovať s AC Milánom a prestupe Keisukeho Hondu. Japonský záložník je v Taliansku od roku 2013, kedy sem zamieril z CSKA Moskva. (Sportsmole)

SUNDERLAND: Na ďalšej spolupráci sa dohodol 21-ročný Angličan Duncan Watmore. S Čiernymi mačkami podpísal zmluvu na štyri roky. (Daily Mail)